Právě je 24 lis 2020 09:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 07 pro 2013 13:30 

Registrován:
05 pro 2013 23:59
Příspěvky:
7
Je to vyriesene supeeer.Mala som zle nakopirovne ftp....
a db vyexportovana z presty nebola uplna len ciastocna, preto odporucam
exportovat db priamo cez php admin ako je v popise vyssie

dakujem vam za uzasny navod dovidenia. papapap uz mi to slape juchuuuuuu :P


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 25 čer 2014 15:31 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 19:39
Příspěvky:
112
Bydliště:
Jirkov
chtěl jsem převést shop z jedné domeny na druhou a vyzkoušet aktualizaci na nejnovější verzi obchodu, jestli bude vše fungovat, ale nepodařilo se mi to rozchodit.

vše jsem dělal podle návodu tady, ale nedaří se :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 26 čer 2014 11:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

v databázi jste měl chybně uvedenou adresu obchodu. V tabulce ps_configuration byla varianta bez www a v tabulce ps_shop_url varianta s www. Takže jsem Vám všude upravil adresu na tvar bez www a stránky by Vám měly již fungovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 26 čer 2014 17:09 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 19:39
Příspěvky:
112
Bydliště:
Jirkov
jj
díky moc, funguje to ok


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 17:33 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 18:30
Příspěvky:
114
Dobry den,

postupoval jsem presne podle uvedeneho navodu.

Po zadani subdomeny se stranky presmeruji na hlavni domenu a kdyz chci spustit administracni rozhrani na subdomene, tak se zobrazi pouze bila stranka. Kde nastala chyba ?

Predem dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 18 úno 2015 10:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

pokud se Vám stránky přesměrují na původní adresu, tak jste neprovedl úpravu dle kroku 4 - Úprava názvu domény. Takže pokud se dostanete do administrace aplikace PrestaShop, tak úpravu proveďte v ní, v opačném případě úpravu proveďte přímo v databázi.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 18 úno 2015 10:51 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 18:30
Příspěvky:
114
upravu jsem provedl primo v databazi, nyni me stranky nepresmeruji ale zobrazi se pouze bila stranka, do administrace se take nedostanu, take bila stranka.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 18 úno 2015 11:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

pokud se Vám zobrazí bílá stránka, tak se dole v administračním systému Vaší domény podívejte do Error logu za posledních pár hodin. Z něj by mělo být hned, proč k problému dochází. Nechal jste si pro web zaktivovat požadované PHP knihovny, jak je uvedeno na konci návodu? Pokud budete postupovat přesně podle návodu, tak Vám vše musí fungovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 18 úno 2015 12:08 
C4 zákazník

Registrován:
27 říj 2014 18:30
Příspěvky:
114
Dekuji za radu, bylo to tim, mysel jsem ze pro stejnou domenu nemusim aktivovat knihovny.
Mam ale novy problem nemohu se dostat do administracniho rozhrani, ac davam spravne heslo nenaloguju se, nechal jsem si proto zaslat nove heslo a stale me to neprihlasi, co s tim mohu delat ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény
PříspěvekNapsal: 18 úno 2015 12:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

vyzkoušejte si promazat cache internetového prohlížeče. Pokud to nepomůže, tak si změňte heslo podle návodu PrestaShop - Zapomenuté heslo.

Pokud spolu dotazy nesouvisí, tak pro ně, prosím, vytvářejte samostatná témata. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz