Právě je 25 led 2021 05:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Presmerovať kategóriu na zapnutý filter
PříspěvekNapsal: 25 úno 2017 17:14 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
603
Zdravím,

Snažím sa nájsť spôsob, ako presmerovať danú kategóriu s aktívnym filtrom v Preste.

Príklad, máme URL v tvare:
www.NIECO.sk/24-15-palcove-disky

s aktivovaným filtrom vyzerá URL takto:
www.NIECO.sk/24-15-palcove-disky#/roztec-98

Potrebujem nejakým spôsobom preklik na danú kategóriu so zapnutým filtrom. Alebo je nejaký iný elegantnejśí spôsob? Ďakujem :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Presmerovať kategóriu na zapnutý filter
PříspěvekNapsal: 28 úno 2017 11:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7826
Dobrý den,

zobrazení kategorie s aktivním filtrem by Vám mělo bez problému fungovat. Například když vstoupíte na naší demo instalaci na adresu https://prestashop.demo1.cz/cs/3-women#/color-white, tak se zobrazí kategorie Women a produkty s barvou White. Vám filtrování tímto způsobem nefunguje?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Presmerovať kategóriu na zapnutý filter
PříspěvekNapsal: 28 úno 2017 11:53 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
603
To mi samozrejme funguje správne, asi sme s anepochopili :).

Ja som chcel spraviť takú fintu, aby po kliknutí na kategóriu napr "rozteč 4x108" sa v tejto kategórii automaticky aktivoval filter s vlastnosťou "rozteč 4x108". Ale už je to v podstate pasé, pretože som nakoniec vytvoril pre každú rozteč podkategóriu, takže sa produkt bude normálne zobrazovať.

Jednoducho, chcel som danú kategóriu presmerovať na to isté URL ale len s doplneným/resp. zapnutým filtrom, ale presta mi hádzala "slučku" presmerovania a nefungovalo mi to. Dá sa to vôbec? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Presmerovať kategóriu na zapnutý filter
PříspěvekNapsal: 08 bře 2017 12:22 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7826
Dobrý den,

takové přesměrování by se nejspíš musel řešit přímo ve zdrojovém kódu modulu pro filtrování produktů.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz