Právě je 11 kvě 2021 02:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Překlad stavů objednávek
PříspěvekNapsal: 26 led 2012 23:56 

Registrován:
18 srp 2010 23:51
Příspěvky:
57
Dorý den, prosím o radu.
Kde se počeští menu stavu zásilky viz příloha ? Hledal jsem v Nástroje - Překlady ...... Vše jsem proklikal ale tohle menu jsem nikde nenašel.
Děkuji, s pozdravem Martin


Přílohy:
11.jpg
11.jpg [ 31.91 KiB | Zobrazeno 2323 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Překlad stavů objednávek
PříspěvekNapsal: 27 led 2012 10:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

přejděte do sekce Orders - Statuses, kde se Vám zobrazí výpis stavů. Nyní stiskněte Editovat u daného stavu objednávky a přepište si název. Samozřejmě musíte mít vpravo vedle stavu vybranou českou vlaječku.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Překlad stavů objednávek
PříspěvekNapsal: 02 led 2014 15:21 
C4 zákazník

Registrován:
07 pro 2010 20:39
Příspěvky:
112
Bydliště:
Jirkov
Radek Plašil píše:
Dobrý den,

přejděte do sekce Orders - Statuses, kde se Vám zobrazí výpis stavů. Nyní stiskněte Editovat u daného stavu objednávky a přepište si název. Samozřejmě musíte mít vpravo vedle stavu vybranou českou vlaječku.


dobrý den
mám od vás nainstalovanou novou prestu, a u spousty věcí nelze udělat překlad, myslím tím pro českou část - nejsou tam české vlaječky jen AJ

viz stavy obj.

vytvořil jsem si nové, šlo to vytvořit, chtěl jsem upravyt, už to nešlo a projevilo se to jen v AJ.

chtěl jsem původní smazat nebo přejmenovat, nejde to

jak postupovat dál?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Překlad stavů objednávek
PříspěvekNapsal: 02 led 2014 17:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

vedle textového políčka s názvem Název stavu klikněte na anglickou vlaječku a přepněte si jazyk do češtiny kliknutím na českou vlaječku. Pokud chcete, aby tam byl český jazyk bez nutnosti výběru jazyka, tak v administraci aplikace PrestaShop přejděte do Lokalizace > Lokalizace a v části Konfigurace si jako Výchozí jazyk nastavte Czech.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz