Právě je 14 kvě 2021 22:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 16 led 2014 18:42 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Dobrý den,

prosila bych o radu. Když se mi v eshopu zaregistruje zákazník ze Slovenska, tak i když mám Slovensko povolené, zákazník zvolí Slovensko i při registraci, tak se mu vůbec neobjeví možnost kliknout na dopravce, kterého mám vytvořeného pro Slovensko. Mám vše nastaveno stejně, ostatní dopravci se mi v objednávce zobrazí správně, ale doprava na Slovensko ne. Nevíte někdo prosím, kde mám co nastavit?

Připojuji obrázek zobrazených dopravců, kde právě chybí dopravce ČP- Slovensko
Děkuji moc.

Verze 1.5.6.1


Přílohy:
Výstřižek.PNG
Výstřižek.PNG [ 63.64 KiB | Zobrazeno 1401 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 16 led 2014 18:46 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
A ještě bych měla dotaz, zda někdo nevíte, kde se v nové verzi (1.5.6.1) zadává cena dopravy.
V sekci "přeprava zboží" je již jen možnost "přeprava zboží" a "dopravci", ale ať hledám jak hledám, tak nikde nenacházím kde v případě potřeby změnit cenu přepravy....
Děkuji za každý tip.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 16 led 2014 20:33 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Úpravu ceny jsem již našla.

Mám však jeden možná důležitý poznatek. Vytvořila jsem si schválně nového dopravce, vyplnila jsem ho naprosto stejně jako jiného, který se normálně zobrazuje (jen jsem dala jiný název) a ani tento nový se mi při objednávce nezobrazuje... Jako by bylo někde nastaveno, že se v objednávce mohou zobrazit jen 4 dopravci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 17 led 2014 16:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

dopravců můžete mít i více, například šest. Je možné, že jste při vytváření nového dopravce nenastavila doručovací oblasti. Přihlaste se do administrace a v sekci Přeprava > Dopravci u zvoleného dopravce klikněte na Upravit. V záložce Přepravní místa a náklady zkontrolujte, jestli máte dopravce povoleného pro určité oblasti a nastavené částky. Pokud dopravce chcete povolit pro všechny oblasti, tak označte možnost All a klikněte na Dokončit. Potom by se dopravce měl v objednávce zobrazit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 17 led 2014 16:17 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Dobrý den,

děkuji. Toto nastavení mám u všech dopravců. Mám zvolenu Evropu a mám u toho i cenu. Stejně jsem postupovala u testovacího dopravce (fiktivního), kterého jsem si založila až v nové verzi a opravdu se mi zobrazují jen čtyři dopravci. Nemůže být omezení na počet zobrazených dopravců někde ve zdrojovém kodu? Je pravda, že si již nemohu vybavit zda se mi v předchozí verzi zobrazovali také jen čtyři dopravci, nebo i další...
Každopádně jsem na zkoušku zvolila u dopravy na Slovensko zónu All a stejně nic :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 17 led 2014 16:53 

Registrován:
04 dub 2013 23:42
Příspěvky:
67
Ježíšííííí já na to přišla.

Asi to nefungovalo od doby co jsem začala používat řízení zásob. Teď jsem četla něco na fóru, byla to rada k jinému problému a to mě navedlo, ať si to zkontroluji. No a já neměla ve skladu zaškrtnuté právě Slovensko (tím pádem ani toho testovacího dopravce). Bože já věděla že to bude někde hovadina :D

Ale i tak moc díky za rady a celkové za toto fórum, už mnohokrát mi to pomohlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pokročilé řízení zásob - dopravce
PříspěvekNapsal: 17 led 2014 22:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, bylo to tím. Stejný problém se řešil v diskuzím tématu PrestaShop - Řízení skladu - není k dispozici žádný dopravce. Takže pokud někdo používá pokročilého řízení zásob a narazí na stejný problém, tak stačí v sekci Zásoby zboží > Sklady u jednotlivých skladů zkontrolovat nastavení dopravců. V nastavení skladu je nutné vybrat alespoň jednoho dopravce.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz