Právě je 15 pro 2017 22:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Podmínka IF v šablone emailu
PříspěvekNapsal: 27 lis 2017 07:15 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
538
Prosím potreboval by som do emailu vložiť podmienku napr v tvare:

Kód:
{if carrier_id=390 && carrier_id=391}
    TEXT1
{else}
    TEXT2
{/if}


Je to možné? Môžete poradiť prosím kde a ako?

Potrebujem vléožiť podmienku, kde keď sa bude rovnať id prepravcu (resp. dvoch) daným ID tak sa vypíše TEXT1 a inak sa vypíše TEXT2.

Konkrétne sa jedná o emailovú šablónu s odoslaním tovaru. Potrebujem nastaviť napevno 2 sledovacie URL. jedno URL pre kuriérsku spoločnosť, druhé URL pre inú.
Viem že sa to dá riešiť cez {followup} ale v mojom prípade sa tento spôsob nedá použiť. V skratke: na trackovanie nezadávame sled. čísla do PS systému, pretože sa dá balík dohľadať iným spôsobom, ale potrebujem v druhom prípade ešte zachovať aj klasický spôsob dohľadania balíka cez sledovacie číslo.

Ďakujem za odpoveď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Podmínka IF v šablone emailu
PříspěvekNapsal: 29 lis 2017 09:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6316
Dobrý den,

bohužel v emailových šablonách nelze používat podobné podmínky, načítají se v nich pouze hodnoty jednotlivých proměnných. Takže se podívejte do souboru /controllers/admin/AdminOrdersController.php, jak se generuje např. proměnná {followup}. A stejným způsobem si vytvořte vlastní novou proměnnou, kterou pak použijte v emailové šabloně.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Podmínka IF v šablone emailu
PříspěvekNapsal: 29 lis 2017 14:24 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
538
Rozumiem, ak by som chcel v controlleri pridať podmienku if, viete mi zaslať prosím príklad ako som uviedol vyššie napr podľa id_carrier ?

Ďakujem veľmi by mi to pomohlo


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Podmínka IF v šablone emailu
PříspěvekNapsal: 29 lis 2017 14:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6316
Dobrý den,

kód bude vypadat např.:
Kód:
if ($order->id_carrier == 390 || $order->id_carrier == 391) {
  nastaveni textu1 vlastni promenne
}else{
  nastaveni textu2 vlastni promenne
}

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Podmínka IF v šablone emailu
PříspěvekNapsal: 29 lis 2017 18:13 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 18:28
Příspěvky:
538
Super, idem nato, moc ste mi pomohli :))))


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz