Právě je 16 led 2021 11:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Po zkopírování odkazuje do staré administrace
PříspěvekNapsal: 04 zář 2014 19:27 
C4 zákazník

Registrován:
22 črc 2014 09:25
Příspěvky:
6
Dobrý den,

Trochu jsem překopal prestashop 1.6, změny v grafice, zavěšení modulů, změna fontů a podobné úpravy.

Tento upravený shop jsem nahrál na připravený hosting, upravil jsem spojení s db v settings.inc. Vymazal jsem ve složce cache/smarty/cache i cache/smarty/compile soubory. Dále jsem nahrál soubory přes ftp a databázi přes phpmydmin kde jsem upravil v configuration a shop ulr adresy nové domény.

Jakože, vše funguje, ale když chci jít do adminu tak mě to přesměruje na admin minulé domény. To je pouze v případě když kliknu na odkaz např. muj-web.cz/admin0008. Pokud, ale v příkazovém řádku prohlížeče napíšu doménu nového adminu řučos např. muj-web2.cz/admin0008 tak se do adminu na nové doméně dostanu v pohodě.

Raději nejprce hledám na netu než se ptám, ale toto jsem nějak nenašel, možná jsem dotaz definoval špatně, co já vím :)

Zkuste mi stím někdo kopnout.

Díky,

Lukáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po zkopírování odkazuje do staré administrace
PříspěvekNapsal: 04 zář 2014 19:30 
C4 zákazník

Registrován:
22 črc 2014 09:25
Příspěvky:
6
Ještě jedna věc, musí být v adrese do adminu vždy nějaké ID? admin555555... Dá se toto id změnit když dělám kopii popř. kopii kopie?

Lukáš


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po zkopírování odkazuje do staré administrace
PříspěvekNapsal: 04 zář 2014 20:22 
C4 zákazník

Registrován:
22 črc 2014 09:25
Příspěvky:
6
Asi jsem prozřel, odkaz jsem kopíroval z příkazového řádku prohlížeče a otevíral jej z emailu. Když jsem si dal zprávu z mailu zobrazit v html, název odkazu do adminu byl ok, ale odkaz vede na starou doménu. Cache není možná, jelikož byl admim otevřen na pc kde stará doména nikdy otevřená nebyla.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po zkopírování odkazuje do staré administrace
PříspěvekNapsal: 08 zář 2014 11:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

moc se nevyznám v tom Vašem popisu, každopádně pokud máte instalaci aplikace umístěnou v kořenové složce webu, tak po přesunu naleznete přístup do administrace na adrese ve tvaru http://nazev-webu/nazev-admin-slozky. V názvu admin složky nemusí být žádné ID, ani nemusí obsahovat slovo admin. Složku si můžete pojmenovat, jak chcete.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz