Právě je 14 srp 2018 23:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Po CSV importu se nezobrazují některé obrázky
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2018 12:09 
C4 zákazník

Registrován:
20 bře 2014 11:35
Příspěvky:
33
Dobrý den,
prosím o radu, mám problém s obrázky. Při importování nového zboží přes csv soubor, se mi u některých produktů nezobrazuje obrázek. V csv souboru je vždy u konkrétního produktu odkaz i na obrázek např. u zboží LD1779 je obrázek http://www.luxusnidarky.cz/obr/AP809523-01.jpg a fyzicky tam obrázek uložený je, ale v eshopu se nezobrazuje. Regeneraci obrázků jsem udělal již několikrát až do konce a pro všechny a nepomohlo to... problém se týká cca 5-10 % položek. Csv soubor má cca 7000 položek, takže ho vždy musím nahrávat na několikrát, také obrázky regeneruji na etapy, po vypršení doby běhu scriptu se zatrženým "ne" a nakonec to napíše, že regenerace proběhla úspěšně... vždy to fungovalo, ted je někde problém.
Verze 1.6.0.5.

Děkuji.

Svoboda


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po CSV importu se nezobrazují některé obrázky
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2018 10:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6723
Dobrý den,

pokud během importu dojde k nějakému problému, mělo by se Vám upozornění vypsat přímo na stránce. Ale zkuste také prozkoumat Error log webu (dole v administraci domény), jestli neobsahuje nějaká hlášení. S importem takového obrázku by neměl být žádný problém, ale můžete pro jistotu zkusit naimportovat pouze tento jeden produkt. Případně zkuste import provést po ještě menších dávkách. Každopádně jestli se obrázek nenahraje již během importu, tak spuštění regenerace miniatur jeho zobrazení nepomůže.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po CSV importu se nezobrazují některé obrázky
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2018 07:58 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
530
Má ten konkrétní obrázek po regeneraci miniatur skutečně vygenerované všechny miniatury?

Můžou se vyskytnou dva problémy. Timeout serveru, kdy se všechny miniatury nevygenerují. To úspěšně řeší modul Image Regenerator (imageregenerator).

Druhý problém souvisí s velikostí zdrojového obrázku, kdy server někdy nedokáže udělat miniatury pro příliš velké obrázky. typicky například 2M a více. Souvisí to s pamětí a líší se to případ od případu. Vše proběhne bez chyby, jen ty miniatury chybí.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz