Právě je 11 kvě 2021 19:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 02 lis 2016 13:55 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 13:51
Příspěvky:
91
Dobrý den, po aktualizaci na 1.6.1.8 když chci vybrat u produktu jinou kombinaci (velikost) než tu základní, a překliknu na ni, tak vydrží cca sekundu (sotva stihnu vložit do košíku) a hned se vrátí na původní kombinaci (velikost), poradíte, prosím, jak docílit toho, aby kombinace zůstala na té velikosti, na kterou překliknu? děkuji.
http://www.nanomoda.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 03 lis 2016 10:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

stejný problém se řešil na oficiálním diskuzním fóru aplikace v tomto tématu. Takže vyzkoušejte v sekci "Konfigurace > Produkty > Stránka produktu" přepnout volbu "Oddělovač kotvy atributu na odkazy produktů" na čárku, uložte nastavení a otestujte funkčnost, pak přepněte volbu zpět na pomlčku, uložte změnu a ověřte funkčnost kombinací.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 10:42 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 20:40
Příspěvky:
133
Dobrý den,
zkoušel jsem přepnout pomlčku na čárku a zpět. Nefunguje.

Podařilo se to někomu odstranit?

JK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 11:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Testoval jsem na Vašem webu několik stránek produktů s kombinacemi, ale na žádné se mi chyba neprojevila. Vložte sem (příp. do skrytého pole "Název domény/URL adresa") přesnou URL adresu stránky, na které mohu problém otestovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 12:17 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 20:40
Příspěvky:
133
...verze 1.6.1.17.

Zajímavé je, že ty produkty, kteé tam byly při verzi 1.6.0 jsou OK.

Týká se to jen nově přidaných věcí v nové verzi.

Také, pokud přidám do košíku, nezobrazí se karta "Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku"

Také zobrazovaný počet ks na skladě není správný. Zobrazuje se celkový počet včech variant.

Zde je odkaz: http://www.karnevalove-kostymy-masky.cz ... &results=1

JK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 16:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

máte na stránce chybu v javascriptové části kódu. Zobrazit si ji můžete v konzoli internetového prohlížeče (např. v Chrome Ctrl + Shift + J). Problém souvisí s názvem produktu, který pokračuje na dalším řádku:
Kód:
var sharing_name = 'Rag and Roses - kostým
';

Takže si zkontrolujte název produktu, pravděpodobně na konci obsahuje neviditelní znak, který text odřádkuje.

PS: Příště, prosím, při zadávání příspěvku správně vyplňte pole Název domény/URL adresa a důkladněji zkontrolujte, jestli se v tématu řeší stejným problém. Takto jsem zbytečně testoval odlišný problém a navíc na jiném webu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 23:46 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 20:40
Příspěvky:
133
Dobrý den,

ta chyba vzniká na všech 3 obchodech. Zboží natahujeme z Pohody můstkem a na staré verzi 1.6.0 bylo vše OK.

Těžko to může být nějakým neviditelným znakem. To by se asi projevilo i na dřívější verzi.

Kde může být ještě příčina?

Díky.

JK


Přílohy:
JS.JPG
JS.JPG [ 39.32 KiB | Zobrazeno 593 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 21 lis 2017 23:54 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 20:40
Příspěvky:
133
..... ještě jednu poznámku k tomu. Ten obchod (kostymy.name) produkuje xml soubor pro další obchody. Nepř. (www.karneval-party.cz)

Zde se vše zobrazuje korektně.

JK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 22 lis 2017 12:31 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

jak jsem již uvedl, problém zcela jistě souvisí s odřádkováním na konci názvu produktu. Pokud nevěříte, že příčinou problému je právě tato chyby, tak si to můžete jednoduše otestovat. Přejděte v administraci aplikace PrestaShop do editace problémového produktu a uložte ho. Pokud název produktu obsahuje podobný nežádoucí znak, tak dojde k jeho odstranění. Následně by Vám měla stránka produktu již fungovat.

Bohužel nevím, jak můstek z Pohody funguje, ale buď musíte mít název produktu ve špatném tvaru již v Pohodě, nebo se jeho tvar změní až během přenosu do PrestaShopu. Ale jelikož Vám to dříve fungovalo, tak pravděpodobně máte název produktu chybně již v Pohodě.

A to, že se po exportu pomocí XML zobrazuje v jiné obchodě vše správně, nic neznamená. K odstranění nežádoucích znaků pravděpodobně dojde právě během exportu (příp. importu).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci přeskakují kombinace na defautní
PříspěvekNapsal: 22 lis 2017 23:38 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 20:40
Příspěvky:
133
Dobrý den,

určení závady bylo naprosto správné. Do pohody, názvu produktu, se tyto znaky dostaly kopírováním textu z webové stránky. Nejsou viděl, ale svoje zlo udělají. Odstranění bylo poměrně jednoduché. Při přítomnosti těchto znaků se rozsvítí černě šipky v poli pro zadávání názvu produktu. Stačilo produkty se "svítícími" černě poli názvů najít, nejet kurzorem na konec textu a držet delete dokud šipky nepobledly.

Díky za pomoc. Obracel jsem se na hodně stran, ale jen zde byla ochota.

Ještě jednou díky.

JK


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz