Právě je 24 črc 2019 00:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Po aktualizaci nelze vytvořit kombinace zboží
PříspěvekNapsal: 23 dub 2016 13:53 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
200
dnes jsem zkoušel vytvořit kombinace zboží u již existujících položek (upgrade shopu na novější verzi presty).
kombinace nelze vytvořit ani generátorem ani pomocí funkce nové kombinace.
v záložce kombinace je jen výchozí kombinace.

Nevíte kde by mohl být problém?
položka je vytvořena v předchozí verzi presty


Přílohy:
Poznámka: přehled kombinací po uložení nově vytvářené kombinace 50 ml. Ve výčtu je opět pouze výchozí kombinace:-(
Screen Shot 04-23-16 at 01.49 PM 001.PNG
Screen Shot 04-23-16 at 01.49 PM 001.PNG [ 18.26 KiB | Zobrazeno 817 krát ]
Poznámka: pokus přidat novou velikost balení
Screen Shot 04-23-16 at 01.49 PM.PNG
Screen Shot 04-23-16 at 01.49 PM.PNG [ 35.24 KiB | Zobrazeno 817 krát ]
Screen Shot 04-23-16 at 01.45 PM.PNG
Screen Shot 04-23-16 at 01.45 PM.PNG [ 36.65 KiB | Zobrazeno 817 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci nelze vytvořit kombinace zboží
PříspěvekNapsal: 26 dub 2016 11:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7165
Dobrý den,

a z jaké verze jste aktualizaci prováděl? Vyzkoušejte po chybném vytvoření (resp. nevytvoření) kombinace prozkoumat Error log stránek za posledních pár hodin (dole v administračním systému domény), jestli neobsahuje nějaká chybová hlášení. Hlášení sem případně vložte k analýze.

Případně můžete v aplikaci PrestaShop zaktivovat vývojářský režim. Na FTP serveru stačí upravit v souboru config/defines.inc.php řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);
A pak znovu vyzkoušejte vytvořit kombinaci. Pokud se Vám na stránce zobrazí nějaké hlášení, tak sem vložte jeho znění.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci nelze vytvořit kombinace zboží
PříspěvekNapsal: 26 dub 2016 22:14 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
200
přikládám chybovou hlášku z vývojového prostředí
INSERT INTO `ps161_product_attribute` (`id_product`, `location`, `ean13`, `upc`, `quantity`, `reference`, `supplier_reference`, `wholesale_price`, `price`, `ecotax`, `weight`, `unit_price_impact`, `minimal_quantity`, `default_on`, `available_date`) VALUES ('91', '', '', '', '0', '', '', '0', '49.565217391', '0', '0.1', '0', '1', NULL, '2016-04-26')

děkuji za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci nelze vytvořit kombinace zboží
PříspěvekNapsal: 27 dub 2016 12:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7165
Dobrý den,

v příkazu nevidím žádnou chybu, ale pokud se při aktualizaci aplikace na novou verzi neupravila i struktura tabulek, tak by příkaz nemusel fungovat. Jakým způsobem jste postupoval při aktualizaci? Nedošlo při aktualizaci k nějakým chybám?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci nelze vytvořit kombinace zboží
PříspěvekNapsal: 27 dub 2016 21:32 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
200
Dobrý den,
aktualizaci prováděl programátor a o chybách mne neinformoval.
Původně se jednalo o zakázku na změnu grafiky eshopu, grafik nedokázal nakodovat grafiku na starý shop, muselo dojít k upgrade z verze 1.5.6.2 na 1.6.10
zkusím vytvořit novou položku a přdat kombinace zda tom půjde,případně zkopírovat tuto položku jako nový produkt a vyzkouším, zda to půjde..
Pokud Vás něco napadne, budu rád
Pěkný den


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Po aktualizaci nelze vytvořit kombinace zboží
PříspěvekNapsal: 28 dub 2016 10:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7165
Dobrý den,

doporučuji se obrátit na programátora, který Vám aktualizaci prováděl, aby stávající instalaci prověřil. Protože pokud Vám tento příkaz v databázi nefunguje, příčina bude pravděpodobně v chybné struktuře tabulky. Tím pádem vše nasvědčuje tomu, že aktualizace neproběhla zcela korektně, resp. nedošlo k aktualizaci databázových tabulek pro novou verzi aplikace.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz