Dobrý den,
po aktualizaci z 1.6.1.3 na 1.6.1.4 mě přestalo fungovat správné přiřazení přepravců k platbám. Podotýkám, že na druhém e-shopu, který je ve verzi 1.6.1.4 vše funguje jak má. Tzn. že použité moduly by měly být OK. Rozdíl pouze spočívá v tom, že web, který jo OK má čistou instalaci. A web, který zlobí prošel aktualizací (Aktualizace kliknutím).
Pro přiřazení přepravců k platbám používáme placený modul ShipToPay 2016. Zkoušel jsem použít i free modul Payments2carriers. Dělalo to stejnou chybu. Chyba spočívá v tom, že i po přiřazení plateb k jednotlivým přepravcům se stále zobrazují všechny možnosti plateb u jednotlivých přepravců. Platební moduly používáme originální bankwire, cashondelivery (platba v hotovosti) + další placené s možností přiřazení dopravcům. Zde je zvláštní, že pokud u placených modulů přiřadím k dopravci, tak to u těchto placených modulů funguje. Ale jenom u těch co mají možnost přiřazení k dopravci. Na druhém e-shopu, ale tuto možnost nepoužíváme. Jak jsem již uvedl přiřazení je provedenou pouze modulem ShipToPay 2016.
Kontroloval jsem a zkoušel následující: - Přiřazení dopravců ke skupinám zákazníků - OK. - Odinstalace a smazání (i přes ftp i ze šablony)+ následné znovu nahrání a instalace platebních modulů. - Odinstalace a smazání (i přes ftp i ze šablony) + následné znovu nahrání a instalace modulů k přiřazení plateb k dopravcům. - Kontrola v databázi ve všech tabulkách ps_module - nenašel jsem nic zvláštního. Porovnával jsem tabulky i s druhým e-shopem a nenašel jsem nic podezřelého. - Prohledával jsem fóra - na obdobný problém jsem nenarazil.
Osobně jsem to typoval na chybu v databázi, ale nenašel jsem nic podezřelého.
Prosím o pomoc.
|