Dobry den,
precetl jsem si prispevek kde je popsano zaokrouhlovani v ps 1.6:
prestashop-zaokrouhleni-vysledne-ceny-kosiku-na-cele-cislo-t2059-10.htmlPrincipielne to je asi jasne, ale pro muj ucel se mi nastevni nedari udelat jak bych potreboval.
Mam nastaveno zaokrouhlit nahoru kdyz je hodnota presne mezi, zaokrouhlit kazdou polozku, pocet desetinnych mist 0 a u meny CZK zakazane desteinne cisla.
V administraci pouzivame modul multicurrency, do ktereho se vstupni ceny zadavaji v ruznych menach a na strankach se prepoctou na CZK, rovnez jsou na ceny kombinaci pouzity slevy v %, takze vysledna cena produktu je napr. 136,50... Na webu se zobrazi jako 136kc
Kdyz mam v objednavce 1ks je to ok, ale kdyz je vlozim 4ks, tak se pocita 136,5x4=546kc (v kosiku i v potvrzeni objednavky) ale 136x4=544kc
Proc se v zobrazeni na webu a kosiku zakrouhli samotna polozka, ale pro vypocet ceny za vice polozek se pocita s nezaokrouhlenou polozkou....
Kdyz jsem povolil v mene desetinne carky, tak se polozka zobrazi jako 137kc, ale pro vypocet sumy za produkt je u 4ks 136,5x4=546Kc, ale 137x4=548kc coz se taky ukaze o radek nize v sumarizaci ceny za produkt(v potvrzovacim emailu)
Lze nastavit zakrouhlovani tak aby se zaokrouhlila kazda polozka (136,5 na 137kc) ale i pro vypocet sumy za produkt pri vice ks v kosiku na 137x4=548kc, nebo to bez upravy kodu nelze? Jeste me napadlo povolit zobrazovani 2 desetinnych mist, ale ucetni potrebuje zaokrouhlit celkovou castku za objednavku, a i zobrazovani ceny za konvektomat jako 289900,04 Kc neni nic moc...
diky za info
JT