Právě je 16 črc 2019 14:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 21 bře 2017 03:49 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
47
Po neuspesnem upgradu na verzi 1.7 jsem zkusil obnovu ze zalohy dle navodu.
Stahnul jsem web i DB. Zatim jsem zkusil jen zkopirovat web ( nic jsem nemazal, jen jsem dal prepsat ty stavajici ) .
Pri pokusu o pristup do BO jsem dostal hlasku : chyba v /index.php on line 36 ze mi v ../config/..chybi file pod nazvem ..config.inc.php.
Ve stazenych backup adresarich jsem tento soubor nenasel, tak jsem zkusil uploadnout ten co mam na zalozni offline verzi sveho online shopu na svem disku. ( jedna se o stejnou verzi 1.6 ).
To bohuzel take nefunguje:

".........config/config.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /.......index.php on line 36

Fatal error: require(): Failed opening required ......../config/config.inc.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /......./index.php on line 36 "

Z navodu jsi take nejsem uplne jist jak obnovit databazi. Mam tu puvodni nejprve smazat a pak vytvorit novou se stejnym jmenem a nastavenim a po te do ni importovat stazeny gz soubor via PhPMyAdmin?

Stazeny zalozni web ma 10MB a databaze "gz" jen 1MB. Kde jsou ulozeny vsechny texty a fotky vice nez 100 produktu? Pro pripad ze by doslo na preinstalaci, rad bych nejakej informace predem vyextraktoval.

Ma li nekdo predesle zkusenosti z obnovenim ze zalohy, prosim poradte. Dekuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 21 bře 2017 10:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

nekopírujte soubory přes původní, jinak byste měl na webu pomíchané dvě verze. Takže původní obsah na FTP serveru nejdříve smažte a následně nakopírujte soubory ze zálohy. A stejně tak smažte databázi, vytvořte ji znovu (ideálně se stejným názvem a heslem, abyste nemusel měnit přihlašovací údaje) a naimportujte do ní zálohu databáze.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 21 bře 2017 12:48 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
47
Dekuji za napovedu, bohuzel se mi nedari databazi smazat. Nevim jak se do phpmyadmin prihlasit jako admin. At pouziju z admin domeny prihlasovaci udaje - "Formulář na vytvoření nové databáze" nebo " Formuláře na úpravu databází " tak v obou pripadech se prihlasim pouze jako user a pise mi to ze namam opravneni s databazi cokoliv delat. Ostatne se ani nezobrazi zadne tlacitko (volba) delete nebo drop DB.
Kde vyctu admin prihlasovaci udaje?
Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 21 bře 2017 12:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

databázi smažte přímo v administraci domény v sekci VI. MySQL databáze. A následně ji ve stejné sekci znovu vytvořte.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017 07:29 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
47
soubory jsem smazal a zalozni upsesne nakopiroval. Databazi jsem take smazal, vytvoril upne stejnou se stejnym nastavenim a heslem a inmportoval zalozni.
Po prihlaseni do adminu dostavam erorr: v adresari adminXXX/filemanager/config ...chybi soubor config.inc.php.
Dosazuji svuj ze sve zaoly , samozrejmne nefunguje a vyzaduje dalsi soubor v adresari config ....defines.inc.php.
Opet dosazuji svuj a dostavam ceduli : missing install file.

Na tom jsem skoncil:-(

Web stale nefungcni. Puvodne jsem myslel ze obnova za zalohy zpociva jen v nakopirovani zaloznich souboru, ale jak to vypada, tak v zaloze nejsou vsechny soubory / nastaveni . Mel byste prosim jeste nejakou napovedu, jak rozbehnout ( obnovit ) muj shop?
Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017 09:12 
C4 zákazník

Registrován:
12 zář 2014 08:27
Příspěvky:
47
pri stahovani zalohy se nestahly vsechny soubory( zjistil jsem po opetovne kontrole ) . Nevim jak smazat svuj posledni prispevek, tak se omlouvam za svou neduslednost.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Obnova ze zálohy
PříspěvekNapsal: 22 bře 2017 11:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

v pořádku. Jsem rád, že se Vám obnova ze zálohy již povedla.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz