Právě je 23 dub 2021 15:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nezobrazují se obrázky u produktů, když je zákazník přihlášen
PříspěvekNapsal: 09 bře 2021 12:00 
C4 zákazník

Registrován:
16 dub 2020 17:34
Příspěvky:
26
Dobrý den,

Obrázky se nezobrazuji pouze po přihlášení zákazníka do svého účtu. Respektive se zobrazí takové ty otazníky..

Pokud není přihlášen , vše je v pořádku. Obrázky produktu, se normálně zobrazí..

Kde může byti chyba prosím?

Děkuji a hezký den přeji.



ShopSilver.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezobrazují se obrázky u produktů, když je zákazník přihlášen
PříspěvekNapsal: 09 bře 2021 12:08 
C4 zákazník

Registrován:
16 dub 2020 17:34
Příspěvky:
26
Tak problém byl vyřešen a způsoboval to modul vodoznak.. Po vypnutí to již funguje správně....

Snad to pomůže někomu, kdo řešil podobný problém...

Shopsilver.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezobrazují se obrázky u produktů, když je zákazník přihlášen
PříspěvekNapsal: 09 bře 2021 12:57 
C4 zákazník

Registrován:
16 dub 2020 17:34
Příspěvky:
26
Tak radost byla předčasná.. Obrázky se po vypnutí vodoznaku nezobrazují pouze v sekcích nejnovější a nejprodávanější produkty.. V produktech již ano..

To vše opět pouze u prihlaseneho zakaznika.. Když je jako host bez přihlášení vše jede normálně bez chyby.

Tady již opravdu netuším, čím to může býti.... Provedena regenerace obrazku ale vzdy vyprsi stanovený čas, byt je na serveru nastaven PHP max_execution_time na 300 sekund

Hostuji u Vás...

Děkuji moc za help..

ShopSilver


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezobrazují se obrázky u produktů, když je zákazník přihlášen
PříspěvekNapsal: 09 bře 2021 15:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7916
Dobrý den,

v případě nedostatečného času pro regeneraci miniatur postupujte podle tohoto příspěvku. A také doporučuji pro jistotu promazat mezipaměť aplikace "Nástroje > Výkon > Vyčistit mezipaměť".

A příště prosím nevkládejte dotaz duplicitně do více témat, stačí pouze do jednoho.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz