Právě je 18 úno 2020 16:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nezobrazuje se obchod
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013 09:40 

Registrován:
11 lis 2011 14:43
Příspěvky:
243
Dobrý den,
prosím o radu, nainstalovala jsem si nový obchod - http://www.e-byliny.com, vše proběhlo normálně. Do administrace se dostanu také bez potíží, ale když zobrazit svůj obchod, tak to hlásí vnitřní chybu. Bohužel, nevím jak to opravit.
Děkuji za pomoc
S pozdravem
Dana


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nezobrazuje se obchod
PříspěvekNapsal: 10 dub 2013 14:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7435
Dobrý den,

pokud se Vám na stránkách nic nezobrazuje, tak se vždy podívejte do error logu stránek za posledních pár hodin (dole v administračním systému Vaší domény). Z něj je hned patrné, o jaký problém se jedná. Ve Vašem případě chybu způsobuje PayPal modul. Takže jestli modul nevyužíváte, stačí ho deaktivovat. Pokud modul chcete používat, tak proveďte úpravu z tohoto diskuzního tématu PrestaShop - [PrestaShop] Fatal error in module paypal_logos.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezobrazuje se obchod
PříspěvekNapsal: 17 led 2020 08:14 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2020 08:04
Příspěvky:
3
Dobrý den,
mám stejný problém. Po instalaci Prestashopu 1.7 se mi nezobrazují stránky shopu. V err_log žádný výpis není. Do adminu se dostanu, ale ve spodní části, kde je průvodce ukázkami se stále zobrazuje průvodce, nelze jej spustit, ani ukončit ukázku. Tím pádem se nedostanu do kompletního nastavení shopu, toto okno nastavení překrývá. Moc předem děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezobrazuje se obchod
PříspěvekNapsal: 17 led 2020 09:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7435
Dobrý den,

na úvodní stránce obchodu se zobrazuje chyba 500 se smyčkou při přesměrování. Pravděpodobně máte zapnuté přesměrování na HTTPS protokol v administraci domény, ale nemáte aktivní SSL (resp. HTTPS) v konfiguraci obchodu. Takže v administraci domény si u daného webu nastavte volbu "Přesměrování HTTP na HTTPS" na ne, pak by měla začít fungovat zákaznická část obchodu. A případnou aktivaci SSL řešte pouze přes administraci aplikace v sekci "Konfigurace > Nastavení obchodu > Hlavní", kde stačí zaktivovat volby "Povolit SSL" a "Povolit SSL na všech stránkách".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nezobrazuje se obchod
PříspěvekNapsal: 17 led 2020 17:45 
C4 zákazník

Registrován:
17 led 2020 08:04
Příspěvky:
3
Dobrý den,
velice moc Vám děkuji. Již je vše v pořádku po nastavení, které jste doporučil.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz