Právě je 23 črc 2019 10:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nevytváří se soubor class_index.php
PříspěvekNapsal: 22 čer 2016 20:35 
C4 zákazník

Registrován:
22 čer 2016 20:26
Příspěvky:
48
Dobrý den,

prosím o radu.
Měl jsem prestashop v. 1.6.1.5, nově jsem upgradoval na 1.6.1.6 (níže popisovaný problém se týká obou verzí).

Pokoušel jsem se zprovoznit modul česká faktura.
Postupoval jsem dle návodu, tj. nainstaloval modul, zapnul vynucené kompilace, vypnul dočasnou paměť cahce, vygeneroval pdf fakturu - ta stále vypadala jako původní, tak jsme dále dle návodu smazal ze složky cache soubor class_index.php a opětovně vygeneroval fakturu objednávky. Faktura opět vypadala jako původní, navíc u ní chyběly některé prvky, např. logo v hlavičce.

Takže nejen, že se mi nepodařilo modul zprovoznit, ale navíc jsem si všiml, že soubor class_index.php se znovu automaticky negeneruje, což by dle informací, co mám, asi měl. Tj. je stále smazaný a nový se nevytvoří. Mám sice jeho zálohu, ale trochu mě to znepokojuje. Budu tedy rád, za každou radu.

Děkuji,

Vít Hofman


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nevytváří se soubor class_index.php
PříspěvekNapsal: 23 čer 2016 11:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7164
Dobrý den,

pokud na FTP serveru smažete soubor cache/class_index.php, tak pak stačí načíst např. úvodní stránku obchodu a soubor by se měl automaticky vytvořit. Obsah složky cache je ale potřeba ve FTP klientovi znovu načíst/obnovit, abyste v ní soubor viděl. Například v aplikaci Total Commander stačí použít klávesovou zkratku Ctrl+R, nebo se prostě z FTP serveru odpojte a znovu připojte. Testoval jsem vytvoření souboru na poslední verzi 1.6.1.6 a bez problému se vytvořil.

Modul Česká pošta bohužel nemám k dispozici, takže jestli s ním máte problémy, doporučuji se obrátit přímo na autora modulu. Případně pokud se jedná o volně dostupný modul, tak sem vložte odkaz ke stažení, ať mohu jeho funkčnost ověřit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nevytváří se soubor class_index.php
PříspěvekNapsal: 24 čer 2016 09:22 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
627
Ten soubor by se samozřejmě měl automaticky vygenerovat. Pokud se tak neděje, tak je to velký problém, protože moduly často používají overrides a ty pak nefungují.

Některé dřívější verze 1.6 tím byly dost "proslavené". Myslel jsem, že už to funguje spolehlivě.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nevytváří se soubor class_index.php
PříspěvekNapsal: 28 čer 2016 16:47 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7164
Dobrý den,

ve verzi 1.6.1.6 vytváření souboru určitě funguje. Takže předpokládám, že příčinou byl jen neaktuální obsah složky cache.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz