Právě je 17 črc 2019 02:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nevalidní PSČ
PříspěvekNapsal: 24 bře 2016 18:15 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
87
Zdravím,

zjistil jsem, že při registraci se PSČ zobrazovalo červeně ač bylo zadáno správně, vše ostatní bylo zeleně odfajfkováno, nevíte jak to udělat aby se zobrazovalo též zeleně? Žádná pole nejsou povinná.

Řekl bych že to už odlákalo pár lidí. Protože sice tam bylo jako že je psč špatně, udělat objednávku bez problému šlo.

Než vyřeším ten problém, tak jsem radši vypnul validaci PSČ.

Děkuji za jakoukoliv radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nevalidní PSČ
PříspěvekNapsal: 29 bře 2016 12:35 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

a jaký formát PSČ Vám neprošel? Testoval jsem validaci PSČ na aktuálně poslední verzi aplikace PrestaShop 1.6.1.4 a na žádný problém jsem nenarazil. Funkčnost si můžete ověřit na naší demo instalaci na adrese http://prestashop.demo1.cz/. Pokud nepoužíváte poslední verzi aplikace, doporučuji provést aktualizaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nevalidní PSČ
PříspěvekNapsal: 30 bře 2016 08:31 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
87
Mám úplně nejnovější verzi PS.
Ono to PSČ vzalo v jakémkoliv tvaru, ale rámeček se obarvil červeně jako že je něco špatně ale když člověk uložil informace a pokračoval k dalšímu kroku tak ho to v pohodě pustilo dál.

Teď jsem zjistil že jakmile jsem zrušil validaci PSČ, tak se na objednávce v BO neukáže město, ale to je kosmetický detail :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nevalidní PSČ
PříspěvekNapsal: 30 bře 2016 10:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

vím, jakou kontrolu myslíte. Testoval jste validaci PSČ na naší demo instalaci? Jelikož v obchodě používáte nestandardní šablonu, doporučuji problém otestovat i na výchozí šabloně aplikace default-bootstrap. Pokud se na ní chyba neprojeví, tak je jasné, že chyba bude souviset právě s Vaší nestandardní šablonou.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz