Právě je 12 kvě 2021 07:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Neukládá úpravy v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 28 črc 2017 16:36 
C4 zákazník

Registrován:
08 led 2016 17:12
Příspěvky:
21
Dobrý den, mám problém při úpravě již vytvořeného produktu chci v popisu produktu něco přepsat a pak kliknu na uložit. Tato změna se však neprovede zkouším to pořád dokola a povede se to až třeba na popáté. Když se to povede ukáže se mě zelá lišta o vykonané změně. Nevíte čím by to mohlo být zkoušel jsem dva prohlížeče explorer a chrom a dělá to v obou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Neukládá úpravy v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 31 črc 2017 08:12 
C4 zákazník

Registrován:
15 srp 2016 13:22
Příspěvky:
54
Bydliště:
Albrechtice
Dobrý den. Stačí tošku hledat na fóru.

https://forum.c4.cz/prestashop-1-6-admin-chrome-pozor-t7431-10.html

Není to první vlákno.

Můžete použít buď prohlížeč Firefox, kde funguje vše bez problémů, nebo provést úpravu zdrojového kódu jak je ve fóru popsáno.


S přáním hezkého dne Majkis


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Neukládá úpravy v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 15 srp 2017 15:49 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
200
Zdravím,
já měl stejný problém,a to i ve Firefoxu, největší problémy byly se změnou množství u produktu po naskladnění nových zásob.
U mne problém byl v pomalém a nestabilním připojení k internetu.
Nyní mám jiného providera a problém již nepozoruji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Neukládá úpravy v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 15 srp 2017 15:52 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Tento problém ale s providerom nemá nič spoločné. Jedná sa o zmenu synchrónneho načítavania JS. Niekde na fóre som videl aj modul, ktorý aktulizuje len potrebné core súbory, takže nie je potrebný update celého systému. Ak by som to našiel hodím to sem. Ale nemám to otestované!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Neukládá úpravy v popisu produktu
PříspěvekNapsal: 16 srp 2017 10:41 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
647
Ve skutečnosti těch důvodůmůže být více. Jednak Chrome, který před časem změnil pravidla (technické detaily ponechme stranou), ale viděl jsem i problém na straně hostingu, kdy po deseti rychlých AJAX požadavcích za sebou "najednou" server na další odpovídal chybou.

Každopádně, a to je důležité, je potřeba znát verzi PrestaShopu a podle toho to řešit. Poslední verze řad 1.6 i 1.7 se chovají o poznání lépe a hodně z výše zmíněného mají ošetřeno.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz