Právě je 24 kvě 2022 08:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 07 bře 2022 10:40 
C4 zákazník

Registrován:
16 říj 2013 11:09
Příspěvky:
9
Dobrý den, nerozbaluje se mi z nějakého důvodu submenu.

Modul nabídka jsem resetoval a znovu přidal položky menu a nic

Děkuji za odpověd


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 07 bře 2022 12:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8216
Dobrý den,

vložte sem prosím snímek obrazovky s nastavení hlavní nabídky a upřesněte, jaké položky se nezobrazují.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 07 bře 2022 17:32 
C4 zákazník

Registrován:
16 říj 2013 11:09
Příspěvky:
9
Všechny položky mají nějaké podkategorie, ale nezobrazí se nic


Přílohy:
biosophy-nabidka.png
biosophy-nabidka.png [ 74 KiB | Zobrazeno 152 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2022 13:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8216
Dobrý den,

v tom případě by se Vám podkategorie měly zobrazit. A používáte výchozí šablonu aplikace PrestaShop, nebo nějakou nestandardní? Obchod momentálně není dostupný, protože máte aktivní režim údržby.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2022 14:57 
C4 zákazník

Registrován:
16 říj 2013 11:09
Příspěvky:
9
Dobrý den

Ne, je tam nějaká jiná šablona než klasická. Dejte mi IP at se na to můžete kouknout.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2022 15:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8216
Dobrý den,

IP adresa je 82.150.185.43. Každopádně pokud se jedná o nestandardní šablonu, tak bude nejlepší, když se obrátíte přímo na autora.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2022 15:24 
C4 zákazník

Registrován:
16 říj 2013 11:09
Příspěvky:
9
Adresa přidána, na výrobce bych se rád obrátil, ale je to poměrně starý shop a výrobce již neexistuje :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nerozbaluje se submenu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2022 17:26 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8216
Dobrý den,

ve zdrojovém kódu stránky jsou položky submenu dostupné, ale nezobrazují se. Takže problém by mohl souviset s javascriptem. Pokud máte k dispozici instalační balíček šablony, tak zkuste porovnat soubory ve složce /themes/nazev-vasi-sablony/assets/js/. A pro jistotu i CSS soubory šablony ve složce /themes/nazev-vasi-sablony/assets/css/.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz