Právě je 07 úno 2023 05:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nelze změnit favicon
PříspěvekNapsal: 10 dub 2019 08:03 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 12:51
Příspěvky:
91
Příloha:
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG [ 25.33 KiB | Zobrazeno 914 krát ]
Dobrý den, mám problém se změnou Favicon, vůbec netuším, jakou tam mám nastavenou, když ji zci změnit na obrázek 16x16 v Konfigurace-šablony-ikony, tak se mi tam asi nenačte, každopádně náhled obrázku tam nevidím, jen text Favicon, a v adresním řádku ani ve výpisu seznamu ji také nevidím, můžete mi, prosím, poradit? díky. http://www.nanomoda.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Pomalý web
PříspěvekNapsal: 10 dub 2019 08:23 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
640
Současná ikona nemá platný formát, ale to nevysvětluje proč nejde nahradit. Ledaže by ten nový formát byl také neplatný.

https://www.nanomoda.cz/img/favicon.ico

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze změnit favicon
PříspěvekNapsal: 10 dub 2019 12:09 
C4 zákazník

Registrován:
15 led 2014 12:51
Příspěvky:
91
no jo, na formát ico jsem úplně zapomněla, napraveno, na stránce už favicon vidím, ale ve výsledcích vyhledávání v seznamu je jen tečka, nevíte, čím to může být? děkuji!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze změnit favicon
PříspěvekNapsal: 10 dub 2019 14:49 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8320
Dobrý den,

podobné změny se ve vyhledávačích neprojeví ihned, ale až když vyhledávač vaše stránky znovu navštíví. Každopádně můžete aktualizaci favicony zkusit urychlit odesláním URL adresy vašich stránek přes formulář https://search.seznam.cz/pridej-stranku.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze změnit favicon
PříspěvekNapsal: 21 led 2023 20:15 
C4 zákazník

Registrován:
16 dub 2020 16:34
Příspěvky:
39
Zdravím,

Já řeším trochu jiný problém a to jak přidat favicon u vícero jazykové verze? V češtině se mi zobrazuje správně, ale jakmile to přepnu na úvodní stránce na slovenštinu, tak je tam opět ten originál Presta tučňák.. V konfiguraci šablony to nelze najít.. Prosím o radu, kde to vlastně změnit

Díky moc.

ShopSilver


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze změnit favicon
PříspěvekNapsal: 23 led 2023 13:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8320
Dobrý den,

používáte nějaký nestandardní modul (název složky babrowsertabbadge), pomocí kterého lze měnit favicon. Takže příčinou problému bude pravděpodobně on, jelikož standardně ke stejnému problému nedochází. Zkuste tedy modul odinstalovat a nainstalovat, příp. v něm favicon znovu nastavit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2023 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz