Právě je 11 kvě 2021 18:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 09 říj 2016 09:20 

Registrován:
04 zář 2016 17:50
Příspěvky:
31
Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, proč nelze nainstalovat modul productcomments

Napíše to chybu:


chyby: 2
1. Chyba při rozbalování modulu (soubor může být poškozen)
2. Modul productcomments nelze aktualizovat: Chyba při rozbalování nejnovější verze.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 09 říj 2016 09:20 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
135
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 09 říj 2016 22:23 

Registrován:
06 říj 2016 02:52
Příspěvky:
76
AlienStar píše:
Dobrý den.

Chtěl jsem se zeptat, zda nevíte, proč nelze nainstalovat modul productcomments

Napíše to chybu:


chyby: 2
1. Chyba při rozbalování modulu (soubor může být poškozen)
2. Modul productcomments nelze aktualizovat: Chyba při rozbalování nejnovější verze.


Jakou máte verzi PS?

Zkoušel jste modul uplne smazat a nahrat znovu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 09 říj 2016 22:42 

Registrován:
04 zář 2016 17:50
Příspěvky:
31
mám PS 1.6.1.7

Kde ho najdu , když už je součástí PS ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 10 říj 2016 12:32 

Registrován:
06 říj 2016 02:52
Příspěvky:
76
Do vyhledávání u modulů napište "productcomments" (bez uvozovek) - viz screen.


Přílohy:
ddd.png
ddd.png [ 65.42 KiB | Zobrazeno 797 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 10 říj 2016 20:13 

Registrován:
04 zář 2016 17:50
Příspěvky:
31
takto lze nainstalovat, a to hodí právě tu chybu.

Kód:
chyby: 2
Chyba při rozbalování modulu (soubor může být poškozen)
Modul productcomments nelze aktualizovat: Chyba při rozbalování nejnovější verze.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 02:31 

Registrován:
06 říj 2016 02:52
Příspěvky:
76
Máte na hostingu správné právo zápisu?

Zkuste na test dát chmod 777 na složku "modules", případně i na tu složku s modulem "productscomments" (rekurzivně).

Jen na test, abychom věděli, jestli to pomůže.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 18:10 

Registrován:
04 zář 2016 17:50
Příspěvky:
31
SUPER, bylo to tím.
Mockrát děkuji za radu a čas.

Už to instalovat lze.

Jenže se ukázeal hned další problém. :-(
Pokud stisknu na tlačítko Napsat recenzi nebo Buďte první, a napište názor! , tak se vůbec nic nestane.
Nic se nenačítá, prostě jak kdybych na nic nezmáčknul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 19:20 

Registrován:
04 zář 2016 17:50
Příspěvky:
31
...ještě pro upřesnění.
ze začátku, co jsem to nainstaloval, to napsalo místo "skladem" toto "Pro tento produkt tato kombinace neexistuje. Vyberte si jinou."

po tom co jsem na stránce stisknul ctrl+F5 už tlačítko "Napsat recenzi" nebo "Buďte první, a napište názor!" nedělá vůbec nic.


Za rady mockrát děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nelze nainstalovat modul productcomments
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 21:43 

Registrován:
04 zář 2016 17:50
Příspěvky:
31
... tak velký posun kupředu,, hlavně díky vaším radám.

Nakonec pomohlo modul né odinstalovat, ale odstranit a pak znova nainstalovat.

Už to funguje.

Ale jak to bývá,, další problém,, je to v angličtině.

když jsem dal Lokalizace > Překlady > Upravit překlady - tam jsem vybral - překlady nainstalovaných modulů
tak to vyhodilo tuto chybu:

Kód:
Upozornění: Váš poskytovatel webhostingu používá suhosin patch pro PHP, který omezuje maximální počet polí odesílaných pomocí formuláře 1000 pro suhosin.post.max_vars.
1000 pro suhosin.request.max_vars.
Zeptejte se svého poskytovatele webhostingu na možnost zvýšení limitu suhosin_post a požádejte o jeho zvýšení 2127 přinejmenším, nebo budete muset upravit překlad souborů.


Což asi s webhostingem se nedomluvím,, tak v jakém souboru najdu texty abych si je přeložil ručně?

děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz