Právě je 27 úno 2020 02:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nelze editovat produkty
PříspěvekNapsal: 03 pro 2019 19:02 
C4 zákazník

Registrován:
04 dub 2017 00:08
Příspěvky:
26
Dobrý den,

nejdou editovat produkty, respektive uložit jejich editaci. V tlačítkách na uložení se točí stále kolečka a nic. Do toho skočí chyba 500 o vypršení timeout a abych kontaktoval správce serveru. Není chyba někde u vás bo něco špatně nastaveno u našeho hostingu nebo co s tím nevíte?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze editovat produkty
PříspěvekNapsal: 03 pro 2019 19:18 
C4 zákazník

Registrován:
04 dub 2017 00:08
Příspěvky:
26
Ten obrázek, co jsem zapomněl přidat v dotazu výše.


Přílohy:
kolecka c4.png
kolecka c4.png [ 3 KiB | Zobrazeno 384 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze editovat produkty
PříspěvekNapsal: 04 pro 2019 09:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7445
Dobrý den,

bohužel jste neuvedl verzi aplikace, ale podle vzhledu tlačítek to vypadá na 1.6. Starší verze měly problémy s ukládání produktů, takže pokud nepoužíváte nejnovější verzi 1.6.1.24, tak proveďte aktualizaci.

Také můžete zkusit zapnout ladící režim aplikace. Stačí na FTP serveru v souboru config/defines.inc.php upravit řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);

Pak by se Vám mělo na webu vypsat související chybové hlášení. Případně prozkoumejte Error log webu (v administraci domény v sekci Statistiky a logy), který by měl v čase zobrazení chyby 500 také obsahovat detailnější popis problému.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze editovat produkty
PříspěvekNapsal: 04 pro 2019 22:36 
C4 zákazník

Registrován:
04 dub 2017 00:08
Příspěvky:
26
Aktualizací to není, mám nejnovější verzi. Logy v administraci nic neukazují. Zkusím ten debug mod.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz