Právě je 09 bře 2021 11:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 11 říj 2016 20:34 
C4 zákazník

Registrován:
18 črc 2016 09:46
Příspěvky:
23
Dobrý den,
nefunguje mi objednávka u doručení se "sekne" vlastně vyberete dopravu a a potvrdíte obchodní podmínky a dáte Objednat tak ta stránka se znova načte ale neposune se. Do e-shopu jsem přidal modul Balík na českou poštu. https://psmoduly.cz/ceska-posta-balik-n ... results=11 . Ale jak jsem ho skoušel odstranit tak žádna zmena.

Předem děkuji za odpověď
Augustín


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 12 říj 2016 09:07 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7881
Dobrý den,

a před instalací modulu Vám obchod bez problému fungoval? Pokud ano, tak chyba bude souviset právě s tímto modulem. V tom případě bude nejlepší, když se s problémem obrátíte přímo na autora modulu. Protože se jedná o placený modul, který nemáme k dispozici, a proto nemůžeme jeho funkčnost ověřit.

Případně můžete vyzkoušet zaktivovat ladící režim aplikace PrestaShop. Stačí na FTP serveru v souboru /config/defines.inc.php upravit řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);

A pak znovu vyzkoušejte dokončit objednávku, na stránce by se Vám mělo zobrazit chybové hlášení. Po dokončení testování nezapomeňte v souboru defines.inc.php vrátit řádek do původního tvaru, tím ladící režim zase deaktivujete.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 12 říj 2016 19:14 
C4 zákazník

Registrován:
18 črc 2016 09:46
Příspěvky:
23
Dobrý den, modulem to není a jak jsem změnil ten příkaz tak se žádna chyba se nezobrazila jen se to zase znova načetlo. Neví jak to vyřešit.
Předem děkuji za odpověď
Augustín


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 13 říj 2016 04:33 

Registrován:
06 říj 2016 01:52
Příspěvky:
76
Zdravím,

modulem to určo není, o tom jsem přesvědčený.

Na stav jsem se "okem" díval a z nějakého důvodu se nedá dostat k poslednímu kroku obj, vždy pouze refresh, můj modul jediné, co dělá je, že přes JS zablokuje tlačítko "odeslat" (disabled), pokud je zvolen výběr právě této dopravy. Po výběru balíku nebo volbě jiné dopravy se tlačítko odblokuje a žádné další "blokovací" akce již modul neprovádí kromě této. (když je modul vypnutý/odinstalovaný/smazaný, nedělá vůbec nic)

Pro jistotu jsem ale provedl test modulu na mé testovací doméně demo.psmoduly.cz a jede tam vše OK. (nastaveno na dopravce "My Carrier").

Těžko soudit, kde je chyba. Možná jestli se tam nedělal nějaký zásah třeba ohledně těch obchodních podmínek, jsou na jiném místě než normálně, tak jestli se neměnilo něco v controlleru php apod... Ale opravdu těžko soudit bez toho, aby to někdo viděl zevnitř.

V tomto směru mohu nabídnout jedině placený zásah (viz naše konverzace v mailu).

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 13 říj 2016 08:43 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7881
Dobrý den,

pokud jste nějakým způsobem upravoval stránku s výběrem dopravců, tak to by samozřejmě mohlo být příčinou problému. Doporučuji úpravu vrátit zpět a znovu otestovat funkčnost objednávky.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 13 říj 2016 16:05 
C4 zákazník

Registrován:
18 črc 2016 09:46
Příspěvky:
23
Dobrý den,

už je vše v pořádku. Byla chyba v těch obchodních podmínkach so jsem upravoval děkuji za rady.


Pěkný den
Augustín


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nelze dokončit objednávku
PříspěvekNapsal: 13 říj 2016 16:10 

Registrován:
06 říj 2016 01:52
Příspěvky:
76
Zdravím,

jsem rád, že se to vyřešilo a že to nebyla chyba modulu.

Mějte se, ať se daří :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: shopsilver.cz a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz