Právě je 28 led 2021 12:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nefunkční XML import
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2013 23:29 

Registrován:
20 kvě 2013 23:23
Příspěvky:
4
Dobrý den, zkoušel jsem nahodit na heureku feed, který jsem zde našel.

Citace:
<?php
$shopUrl = "http://".$_SERVER['SERVER_NAME'];
include(dirname(__FILE__).'/config/config.inc.php');
include('init.php');
$p=Product::getProducts(3, 0, 0, 'id_product', 'desc', false);
$products=Product::getProductsProperties(3, $p);
header("Content-Type: text/xml");
echo '<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<SHOP>';
foreach ($products as $row) {
$img=Product::getCover($row['id_product']);
$manufacturerName='test';
echo '
<SHOPITEM>
<MANUFACTURER/>
<PRODUCT>'.str_replace("&", "&amp;",strip_tags($row['name'])).'</PRODUCT>
<DESCRIPTION>'.str_replace("&", "&amp;",strip_tags($row['description_short'])).'</DESCRIPTION>
<URL>'.$row['link'].'</URL>
<IMGURL>'.$shopUrl.'/img/p/'.$row['id_product'].'-'.$img['id_image'].'.jpg</IMGURL>
<PRICE>'.round($row['price_tax_exc']).'</PRICE>
<PRICE_VAT>'.round($row['price_tax_exc']*($row['tax_rate']+100)/100).'</PRICE_VAT>
<AVAILABILITY>0</AVAILABILITY>
</SHOPITEM>';
}
echo '</SHOP>';
?>

U toho dle scriptu mi to píše hned ze startu - Soubor na této adrese nebyl nalezen
Zkoušel jsme jich samozřejmě více. U mi pak napsali na email toto :
Citace:
Chybový výpis pro vašeho programátora:
***************************************************************
Stazeny soubor zrejme neni XML. Prvnich 100B souboru:
<br />
<b>Warning</b>: include(/data/web/virtuals/20916/virtual/www/../config/config.inc.php) [<a h
***************************************************************

Když jsem zkoušel přidat do zboží stejný problém, jen hlášky typu nenalezen nebo není ve správném formatu.
Chci poprosit, jestli se najde někdo ochotný a hodí mi tu fukční xml feed pro heureku a zboží na prestashop 1.5 popři pádně poradí co dělám špatně.

// Zkoušel jsem již asi 10 scriptu pro zboží pokaždé mi to napíše Při validaci XML feedu došlo k chybě.

Děkují za veškerou pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční XML import
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2013 10:25 

Registrován:
20 kvě 2013 23:23
Příspěvky:
4
Tak jsem si s tím na konec pohrál sám. Jen mám menší problém s adresou obrázku můj kod :
Kód:
   echo "<IMGURL>"._PS_BASE_URL_.__PS_BASE_URI__."img/p/".$image[0]['id_product']."-".$image[0]['id_image']."-large.jpg</IMGURL>";

někde jsem se dočetl že od 1.4 jsou ty složky nějak jinak. Tak se chci zeptat jak to řešíte vy ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční XML import
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2013 18:39 

Registrován:
20 kvě 2013 23:23
Příspěvky:
4
Neví tedy někdo co s tím ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční XML import
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2013 23:47 

Registrován:
20 kvě 2013 23:23
Příspěvky:
4
Opraveno : Kdo má stejný problém, stačí v administraci nastavit aby se obrázky ukládaly dle starého systému ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - nefunkční XML import
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2013 09:01 

Registrován:
27 dub 2013 13:56
Příspěvky:
9
Ahoj,

mám stejný problém chci dát zboží na heureku a nevím jak to udělat kde ten xml feed vzít a podobně ..Prosím jestli bys alespoň v bodech mohl popsat jak se to dělá.Hledal jsem to všude na netu a nějak jsem to nenašel ani na prestě...děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční XML import
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2013 13:37 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud používáte nějaký script, tak je možné, že pro novější verzi PrestaShopu není kompatibilní a proto nefunguje správně.

Doporučil bych Vám placený modul Broučka a Berušky, který je plně kompatibilní s verzí PrestaShop 1.5 a neměl by s ním být žádný problém.

K dispozici je taky další placený modul na oficiálních stránkách, který se jmenuje XML feeds.

Pokud za moduly platit nechcete, tak můžete využít modul export (heureka.cz, zbozi.cz), který je zcela zdarma.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz