Právě je 11 kvě 2021 03:14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nefunkční URL adresa s filtrem produktů
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015 11:34 
C4 zákazník

Registrován:
20 lis 2015 17:35
Příspěvky:
7
Dobrý den, potřeboval bych pomoc. Mám produkty rozdělené do kategorií a podkategorií. k tomu mám přátelské URL a když prohlížím přes filtry Presty tak vše funguje.

Mohu si naklikat "Doplnky"->"Skolni aktovky"->"LED svitici aktovky" a vidim správně vyfiltrované produkty a v prohlížečí vidím URL
http://obchod.bota-bota.cz/doplnky/skol ... ci_aktovky

Když toto URL vezmu a dám do nového okna prohlížeče, tak mi ukáže správně vyfiltrované produkty a je i správně zaškrtnutý checkbox ve fitlru podkategorie

Problém je když totéž udělám s ostatními podkategoriemi. Tam mi totiž už nefunguje ani jedna. Napriklad si pres menu a filtraci vyberu podkategorii aktovek Baggymax

V prohlížeči pak vidím správně vyfiltrované produkty a URL

http://obchod.bota-bota.cz/doplnky/skol ... e-baggymax

Když toto URL ale použiji v novém okně prohlížeče, tak vybere úplně vše z kategorie Aktovky

Potřebuji ty odkazy umístit do "externí" stránky viz. obchod.bota-bota.cz/test.php kde jsou ty dva odkazy a první s LED podkategorií funguje a druhý vybírá celou nadřazenou kategorii.

Máte pro toto chování nějaké vysvětlení - jak "vyzkoumat" proč to v jednom případě jde a v druhém nikoliv.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční URL adresa s filtrem produktů
PříspěvekNapsal: 25 lis 2015 15:51 
C4 zákazník

Registrován:
20 lis 2015 17:35
Příspěvky:
7
Odpovim si sam - uz jsem na to prisel, tak kdyby to nekdo potreboval.

Modul Filtrovani zbozi [Layered navigation block] pouziva nejake svoje vlastni data.
A kdyz se prida nova kategorie tak je nutne ty data aktualizovat.
V nastaveni modulu jsou tri URL ktera aktualizuji : cenu, atributy, URL

Me nefungoval na C4 hostingu vnitrni cron Presty - a ty aktualizace neprobihaly


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční URL adresa s filtrem produktů
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015 16:50 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

děkujeme za uvedení řešení. Určitě se bude hodit i ostatním uživatelům, kteří narazí na stejný problém.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz