Právě je 12 kvě 2021 07:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nefunkční odkaz v Top horizontal menu
PříspěvekNapsal: 19 pro 2014 16:14 

Registrován:
17 srp 2012 14:04
Příspěvky:
16
Zdravím.

Do Top horizontal menu jsem si přidal odkaz, který jsem pojmenovat Úvodní stránka. Přiřadil mu odkaz index.php. Pokud na tuto položku v menu kliknu, tak mi najede úvodní stránka.
Kód:
http://alfafish.cz/index.php


Dále jsem si do menu přidal odkazy na CMS dokumenty. Tyto dokumenty jsem definoval v Stránkách CMS. Jakmile zobrazím jakýkoli tento odkaz, tak se mi změní url odkazu na úvodní stránku z adresy
Kód:
http://alfafish.cz/index.php

na adresu
Kód:
http://alfafish.cz/content/index.php

Tím pádem mi potom nenajede úvodní stránka, ale jen stránka 404.

Tuší někdo jak to ošetřit?

Děkuji za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční odkaz v Top horizontal menu
PříspěvekNapsal: 30 pro 2014 13:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, vše je správně. Pokud si vytvoříte nový odkaz, kde budete odkazovat na hlavní stránku s obchodem (http://www.nazev-domeny.cz/index.php), tak automaticky dojde k přesměrování na tuto stránku. Jestli máte aktivní Přátelské URL, tak CMS stránky jsou ve formátu www.nazev-domeny.cz/content/1-stranka. Jestli si takovou CMS stránku vytvoříte a následně vložíte její kompletní odkaz do horní nabídky v modulu Horní hlavní nabídka, tak se po kliknutí na tuto stránku v menu bez problému zobrazí. Během testování se všechny stránky bez problému zobrazily, jak úvodní stránka, tak i CMS stránka. Když zobrazím CMS stránku v horní nabídce , tak se k ostatním odkazům "content" nepřidává.
Jestli Vám cesta CMS stránek nevyhovuje, můžete si ji upravit v části Konfigurace > SEO a URL > Schéma adresy URL > Cesta k stránce CMS.

Bohužel Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro které je diskuzní fórum primárně určeno. Takže nemám k dispozici Vaši instalaci, abych mohl chybu analyzovat. S dotazem se budete muset obrátit na podporu Vašeho hostingu.
Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hostingu pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz