Právě je 18 led 2021 16:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nefunkční modul vodoznaku
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2016 20:59 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 09:21
Příspěvky:
45
Dobrý den,

rozhodl jsem se ve svém eshopu používat modul vodoznak, jelikož v minulosti dělal potíže, před jeho spustěním jsem postupoval podle návodu

https://forum.c4.cz/prestashop-vodoznak-internal-server-error-t4626.html

Když vkládám nové obrázky, je to v pořádku a vodoznak se vkládá automaticky, u starých fotek by to i podle modulu mělo způsobit přegenerování náhledů....

(Jakmile nastavíte tento modul, nezapomeňte regenerovat obrázky v záložce "Nastavení" a dále "Obrázky". Na nově nahrané obrázky bude vodoznak již přidán samozřejmě plně automaticky.)

Přegeneroval jsem všechny obrázky a na žádném vodoznak není, naopak ani na těch pár, které jsem uploadoval před regenerací a které vodoznak měly....

Nevíte prosím, zda je chyba v modulu, nebo dělám něco špatně?

Předem moc děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční modul vodoznaku
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2016 12:25 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7818
Dobrý den,

úpravu v modulu již není nutné provádět, takže ji můžete vrátit zpět. Testoval jsem vytváření vodoznaku na aktuálně poslední verzi aplikace 1.6.1.5 a modulu 1.0.4 a na žádný problém jsem nenarazil. Zobrazila se Vám po regeneraci obrázků zpráva o úspěšném dokončení? Pokud jste regeneraci obrázků spustil pro všechny typy obrázků najednou, tak vyzkoušejte jednotlivé typy obrázků přegenerovat postupně (např. nejdříve "Produkty > home_default", pak "Produkty > large_default" atd.).

Chyba by také mohla souviset se starší verzí aplikace nebo modulu vodoznak, takže pokud nepoužíváte poslední verzi aplikace 1.6.1.5 a modulu 1.0.4, tak proveďte aktualizaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční modul vodoznaku
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2016 20:22 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 09:21
Příspěvky:
45
Děkuji za odpověď, skript mi nikdy zprávu o úspěšném dokončeí nenapíše, jelikož vždy vyprší platnost a musím jej provádět opakovaně. Tentokrát jsem zkoušel regenerovat pouze jeden typ obrázků a výsledek je opět bez vodoznaku. Modul používám aktuální, ale aktualizace prestashopu se trochu obávám (mám verzi 1.6.0.11) a dosud se mi nepodařilo ji idelálně rozjet na localhostu, abych provedl upgrade, čili to bude asi tím...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční modul vodoznaku
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2016 09:22 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7818
Dobrý den,

nechte si pro web nastavit hodnotu max_execution_time (čas pro běh skriptu) na maximum, a pak znovu vyzkoušejte postupně přegenerovat jednotlivé velikosti obrázků. Pokud Vám při regeneraci opět dojde čas, tak postupujte podle návodu v tématu PrestaShop - Regenerace obrázků - vypršel časový limit (resp. podle tohoto příspěvku).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční modul vodoznaku
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2016 17:01 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 09:21
Příspěvky:
45
Dobrý den,

děkuji za rady, nechal jsem si nastavit maximální execution_time. Během regenerace se na první provedení regenerace vytvoří všechny obrázky large_default bez vodoznaku a u části (prvních cca 100) se vodoznak vytvoří. I když opakuji regeneraci se zaškrtnutím (NEvymazat staré) se vodoznak u dalších už nevytváří. Zkoušel jsem skript spouštět asi 20x a vždy se stejným výsledkem ,,Vypršel časový limit. Vodotisk možná nebyl aplikován na všechny Vaše obrázky."

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční modul vodoznaku
PříspěvekNapsal: 16 kvě 2016 16:15 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7818
Dobrý den,

testoval jsem poslední verzi modulu a při dosažení limitu času opravdu nepokračuje v generování dalších miniatur. Takže v sekci "Moduly a Služby" odinstalujte a smažte tuto poslední verzi modulu. A pak ve stejné sekci nainstalujte pomocí "Přidat nový modul" tuto starší verzi modulu:
Příloha:
watermark-0.4.zip [10.87 KiB]
143 krát

Následně si modul nakonfigurujte podle potřeby a znovu vyzkoušejte regeneraci miniatur. Při hlášení o vypršení časového limitu opět nastavte volbu "Vymazat předchozí obrázky" na NE a znovu zopakujte regeneraci, dokud se neobjeví hlášení "Náhledy byly úspěšně obnoveny".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz