Právě je 31 říj 2020 20:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Nefunkční horizontálním menu na mobilu
PříspěvekNapsal: 05 bře 2018 18:41 
C4 zákazník

Registrován:
30 led 2014 09:49
Příspěvky:
16
Dobrý den,
prosím o pomoc s nefunkčním horizontálním menu na mobilních zařízeních.
Návštěvníci na mobilech nic nenajdou - a to je špatně :twisted: :( :shock:
Presta 1.6.1.17, Layered navigation block v2.2.0
nastavení je zapnuto na mobilních zařízeních.

Poraďte prosím co s tím.

Děkuji
Pepa J.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční horizontálním menu na mobilu
PříspěvekNapsal: 06 bře 2018 13:35 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7724
Dobrý den,

funkčnost jsem raději prověřil přímo na Vašem webu, protože horizontální menu (resp. modul "Horní hlavní nabídka [Top horizontal menu]") je něco úplně jiného než blok s filtrováním produktů (resp. modul "Blok Filtrování zboží dle parametrů [Layered navigation block]. Problém tedy máte s rozbalováním horizontálním menu (resp. modul "Horní hlavní nabídka [Top horizontal menu]") a souvisí se zavěšením pole pro vyhledávání produktů pod horizontální menu. Takže v administraci aplikace PrestaShop přejděte do sekce "Moduly a Služby > Pozice modulů" a v části displayTop přesuňte pomocí šipek modul "Blok Rychlé hledání [Quick search block]" na první pozici. Pak by Vám mělo horizontální menu začít fungovat i na mobilních zařízeních.

Opravil jsem původní název tématu, aby souvisel s modulem ]"Horní hlavní nabídka [Top horizontal menu]".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční horizontálním menu na mobilu
PříspěvekNapsal: 06 bře 2018 19:51 
C4 zákazník

Registrován:
30 led 2014 09:49
Příspěvky:
16
Moc děkuji za radu.
funguje :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Nefunkční horizontálním menu na mobilu
PříspěvekNapsal: 17 říj 2020 16:54 

Registrován:
17 říj 2020 16:37
Příspěvky:
1
dobry den, mam podobny problem (na mobilu a tabletu se menu nezobrazuje-nejde rozevrit). Zkousel jsem postupovat dle rad ale nepomohlo. Blok Rychlé hledání [Quick search block] jsem presunul, nasledne i zakazal. Ale problem pretrvava. Problem jiz resim dlouho, dekuji predem za radu.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz