Právě je 13 pro 2018 14:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Místo importu produktů se vytvářejí kategorie
PříspěvekNapsal: 14 pro 2017 20:52 
C4 zákazník

Registrován:
23 lis 2017 20:49
Příspěvky:
3
Řeším problém s importem produktů. Do dnešního dne mi vše fungovalo OK. Nyní, když dám importovat produkty a namapuji jednotlivé sloupce dojde ke zvláštnímu jevu. Import začne a vše běží, jen místo toho aby se importovali změny produktů se mi začnou vytvářet nové nesmyslné kategorie (viz obrázek), už si nevím rady a na fórech jsem nic nenašel.

- používám kódování UTF-8
- presta verze 1.6.1.10
- hosting C4
- zaškrtnuto "kód zboží jako klíč"
- kategorie vůbec neimportuji pouze kód, výrobce, info o dostupnosti produktu Skladem a Není skladem

Jde modul importu nějak restartovat? Chyba se objevila od doby, co jsem importoval kategorie a během iportu to spadlo. Cach jsem rovněž čistil.

Předem děkuji za jakoukoli radu.


Přílohy:
Poznámka: Nesmyslné kategorie po importu produktů, které by vůbec neměli vznikat.
Kategorie.jpg
Kategorie.jpg [ 263.28 KiB | Zobrazeno 546 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Místo importu produktů se vytvářejí kategorie
PříspěvekNapsal: 18 pro 2017 11:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6876
Dobrý den,

v případě importu se nejedná o modul, takže bohužel nelze provést pouze nějaký restart. Pokud se chyba projevila až po spadnutí předchozího importu, tak zřejmě došlo k narušení databáze. Takže buď databázi obnovte ze zálohy (nemáte-li vlastní zálohu, tak ze zálohovacího serveru), nebo druhou možností je manuální analýza a oprava databáze.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Místo importu produktů se vytvářejí kategorie
PříspěvekNapsal: 27 pro 2017 08:58 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
571
Vypadá to, že buď je něco se vstupním souborem nebo s nastavením importu. Oba důvody můžou způsobit posun v mapování sloupců. Tak se mi to jeví. Data se importují do jiných databázových polí než to bylo dříve.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz