Právě je 11 kvě 2021 02:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Kopie instalace na subdoméně
PříspěvekNapsal: 26 říj 2014 09:32 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
55
Dobrý den,

prosím o pomoc. Dle návodu jsem vytvořila subdoménu test.akcni-figurky.cz
zkopírovala přes FTP soubory a nakopírovala na test.akcni-figurky.cz
udělala přesun databáse (export, import)

ale někde je chyba.
na stránce se objeví naše logo, ale hláška Oops, something went wrong.

Dále bych se chtěla zeptat jakým způsobem se dostanu do administrace testovací subdomény?

Předem děkuji za zprávu. pd


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Kopie instalace na subdoméně
PříspěvekNapsal: 26 říj 2014 15:16 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
55
ještě doplním novou hlášku

Link to database cannot be established: SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'test.akcni-figurky'@'localhost' (using password: YES)

Předem děkuji za pomoc. p.drobná


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Kopie instalace na subdoméně
PříspěvekNapsal: 27 říj 2014 12:37 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pravděpodobně máte špatně nastavené údaje pro přihlášení k databázi. Správnost údajů si můžete ověřit na FTP serveru v souboru config/settings.inc.php. Pokud si chcete vytvořit kopii obchodu na subdoméně, tak Vám doporučuji postupovat podle návodu, který naleznete v diskuzním tématu PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény. Pokud by nastal nějaký problém, tak napište.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Kopie instalace na subdoméně
PříspěvekNapsal: 27 říj 2014 23:10 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
55
Dobrý den, děkuji za skvělou podporu, subdoména jede, aktualizace na 1,6 se povedla a uvidíme zda se objeví chybky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Kopie instalace na subdoméně
PříspěvekNapsal: 29 říj 2014 11:51 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

výborně, děkujeme za informaci. Pokud by nastaly nějaké problémy, tak neváhejte napsat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz