Právě je 19 led 2021 23:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - JQZoom - zoom pouze prvniho obrazku
PříspěvekNapsal: 30 pro 2013 19:57 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 21:10
Příspěvky:
110
Zdravim, hledal jsem nejaky dobry, funkcni zoom pro prestu. Nakonec jsem pouzil standardni jqzoom, vse funguje jak ma, pouze na jednu malickost. Zoomuje mi pouze prvni obrazek, kdyz je jich vice, tak to nefunguje. Hledal jsme nejaky navod, ale nic kloudneho jsem nenasel. Dekuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - JQZoom - zoom pouze prvniho obrazku
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013 09:59 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

otestoval jsem to a obrázky se zoomují správně. Jakou verzi aplikace PrestaShop používáte?
Pokud Vám tento JQZoom nevyhovuje, tak existuje několik dalších modulů zdarma.

Jedním z nich je modul Magic Zoom, který je zdarma. Bohužel ale pokud nemáte zakoupenou licenci, tak jsou některé funkce omezeny.
Dále je k dispozici modul Magic Zoom Plus, který je také zdarma. Ale pokud nemáte zakoupenou licenci, tak jsou některé funkce modulu omezeny. Posledním takovým modulem zdarma je Magic Touch.

Všechny tyto moduly jsem otestoval v nejnovější verzi 1.5.6.1 a jsou funkční.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - JQZoom - zoom pouze prvniho obrazku
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013 17:47 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 21:10
Příspěvky:
110
Zdravim, divne, mi to porad nefunguje :( Prvni obrazek se zoomuje, ale druhy nebo treti ne, porad vidim zoomovat ten prvni, kliknu na druhy obrazek, chcu zoomovat a porad jen ten prvni vidim v zoomu :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - JQZoom - zoom pouze prvniho obrazku
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013 18:42 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

znovu jsem to otestoval na nové instalaci aplikace PrestaShop verze 1.5.6.1 a objevil se stejný problém. Zoomuje se jen první obrázek, takže problém je v této nové verzi 1.5.6.1.
Přihlašte se na FTP server a přejděte do adresáře themes/šablona/js/. V adresáři js najděte a smažte soubor product.js a nahraďte ho tím, který jsem přiložil do přílohy. Potom zoomování obrázků bude fungovat správně.
Jedná se o soubor ze starší verze aplikace PrestaShop.


Přílohy:
product.rar [6.68 KiB]
216 krát

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - JQZoom - zoom pouze prvniho obrazku
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013 20:40 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 21:10
Příspěvky:
110
super, vyzkousim, diky mooc!
a uz utikejte slavit silvestra :)

diky moc cele C4 za pomoc v roce 2013 a do noveho roku hodne hlavne hodne zdravicka, pohody a spokojenych zakazniku


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - JQZoom - zoom pouze prvniho obrazku
PříspěvekNapsal: 31 pro 2013 20:42 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2013 21:10
Příspěvky:
110
potvrzuji, funguje, jste sikulky!
diky moc


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: jacobcak545 a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz