Právě je 23 dub 2019 20:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Jedno zboží na řádce v mobilu
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 09:35 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
44
Dobrý den,

v minulosti jsem si trochu hrál s rozložením produktů v kategorii a změnil si na 2 položky na řádku. Tím jsem však změnil i nastavení zobrazení pro mobily.

Tam bych však potřeboval jen jednu položku v řádku. Můžete mě prosím navést? verze 1.6

Moc děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jedno zboží na řádce v mobilu
PříspěvekNapsal: 02 dub 2019 15:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

jelikož nevím, jak jste při úpravě vzhledu postupoval, uvedu Vám všechny řádky (v původním tvaru), které se změnou souvisí. Nejprve v souboru /themes/default-bootstrap/product-list.tpl se jedná o řádky:
Kód:
{if isset($products) && $products}
   {*define number of products per line in other page for desktop*}
   {if $page_name !='index' && $page_name !='product'}
      {assign var='nbItemsPerLine' value=3}
      {assign var='nbItemsPerLineTablet' value=2}
      {assign var='nbItemsPerLineMobile' value=3}
   {else}
      {assign var='nbItemsPerLine' value=4}
      {assign var='nbItemsPerLineTablet' value=3}
      {assign var='nbItemsPerLineMobile' value=2}
   {/if}
a dále ve stejném souboru řádek:
Kód:
<li class="ajax_block_product{if $page_name == 'index' || $page_name == 'product'} col-xs-12 col-sm-4 col-md-3{else} col-xs-12 col-sm-6 col-md-4{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLine == 0} last-in-line{elseif $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLine == 1} first-in-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration > ($smarty.foreach.products.total - $totModulo)} last-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineTablet == 0} last-item-of-tablet-line{elseif $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineTablet == 1} first-item-of-tablet-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineMobile == 0} last-item-of-mobile-line{elseif $smarty.foreach.products.iteration%$nbItemsPerLineMobile == 1} first-item-of-mobile-line{/if}{if $smarty.foreach.products.iteration > ($smarty.foreach.products.total - $totModuloMobile)} last-mobile-line{/if}">


A pak ještě v souboru /themes/default-bootstrap/js/global.js ve funkci display() řádek:
Kód:
$('.product_list > li').removeClass('col-xs-12 col-sm-6 col-md-4').addClass('col-xs-12');
a také řádek:
Kód:
$('.product_list > li').removeClass('col-xs-12').addClass('col-xs-12 col-sm-6 col-md-4');

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jedno zboží na řádce v mobilu
PříspěvekNapsal: 06 dub 2019 16:50 
C4 zákazník

Registrován:
18 úno 2015 10:21
Příspěvky:
44
Vsechno takto mám, u mobilu jsem změnil čísla na "1", ale pořád se mi zobrazují 2 sloupce, poradíte co ještě změnit? Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jedno zboží na řádce v mobilu
PříspěvekNapsal: 08 dub 2019 12:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7088
Dobrý den,

není nutné v kódu provádět žádné úpravy. Uvedl jsem Vám originální tvary, při kterých se na mobilních zařízení (do šířky 479px) zobrazuje na řádku pouze jeden produkt. Takže zřejmě jste změnu zobrazení řešil pomocí CSS stylů, protože pokud se podívám v konzoli prohlížeče, tak při tomto rozlišení máte pro kontejner produktu:
Kód:
ul.product_list.grid > li
nastavenou šířku 50%. Vlastní Kód s úpravou jste tedy musel přidat do některého z CSS souborů šablony. Nedokážu Vás ale nasměrovat blíže, protože máte aktivní smart cache pro CSS. Takže si ji v sekci "Nástroje > Výkon > CCC (kombinace, komprese a cache)" dočasně deaktivujte, a pak se v konzoli internetového prohlížeče podívejte, v jakém souboru se úprava nachází.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz