Právě je 14 srp 2018 23:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 07:44 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
51
Prosím o radu, zda je možné přidat do eshopu modul, který by zobrazoval návštěvnost stránek - počítadlo. Děkuji, P.Drobná


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 08:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2409
Dobrý den,

záleží na Vás, jakou službu pro měření návštěvnosti stránek použijete, ale doporučil bych Vám TOPlist. Vygenerovaný kód pak už jen stačí vložit do stránek. Většina uživatelů měřící kód vkládá do patičky stránky (themes/vase-sablona/footer.tpl), ale můžete ho vložit i do jiné části stránek.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 09:58 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
51
Super, to se mi podařilo dle rady, ale můžete mi poradit jak umístit top list např. pod baner C4 na našich stránkách www.akcni-figurky.cz. Moc děkuji, P.Drobná


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 10:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2409
Dobrý den,

nejjednodušší bude, když použijete modul HTMLbox. V něm jednoduše stačí v editoru kliknout na Upravit HTML zdroj, vložit kód na měření návštěvnosti a uložit. V nastavení tohoto modulu si můžete také zvolit pozici, kde se bude zobrazovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 13:26 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
51
Moc se omlouvám prosím Vás ani tento modul mi nejde stáhnout mohl by jste ho vložit do příspěvku.

Moc děkuji, p.drobná


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 13:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2409
Dobrý den,

modul HTMLbox jsem vložil do přílohy. Abyste mohla stahovat na oficiálním fóru moduly, je nutné mít tam zaregistrovaný účet.


Přílohy:
htmlbox.zip [21.99 KiB]
259 krát

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 15:13 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
51
Moc děkuji, zaregistruji se. P.Drobná


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2014 16:03 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
51
super už to funguje, užasná podpora :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 11 bře 2015 22:27 
C4 zákazník

Registrován:
17 říj 2012 13:24
Příspěvky:
47
Dobrý den,
postupoval jsem podle postupu stáhl si HTMLBox,jak z Vaší přílohy,tak potom z Prestashop nainstaloval,ale podle navigace (V něm jednoduše stačí v editoru kliknout na Upravit HTML zdroj, vložit kód na měření návštěvnosti a uložit.)se mi zobrazí enter the code here a nic jiného.Zaboha nemůžu najít kód na měření návštěvnosti.
Funguje tento modul na verzi prestashop 1.6.0.11 ?
Děkuji za radu Gap-Outlet.cz Matoušek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 12 bře 2015 17:28 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2409
Dobrý den,

ano, tento modul je kompatibilní s verzí 1.6, takže by Vám měl na verzi 1.6.0.11 bez problému fungovat. Jeho funkčnost jsem otestoval na verzi 1.6.0.14 a bez problému funguje.

Kód pro měření návštěvnosti můžete získat například u služby TOPlist. Na těchto stránkách stačí kliknout na tlačítko Zaregistrovat a následně vyplnit povinné údaje (adresa stránek, název, email...). Po úspěšném dokončení registrace dostanete kód pro měření stránek, který je ve formátu:

Kód:
<a href="http://www.toplist.cz/" target="_top"><img
src="http://toplist.cz/count.asp?id=ID_UZIVATELE" alt="TOPlist" border="0"></a>
.

Právě tento vygenerovaný kód vložte v konfiguraci modulu HTMLbox. Kód ale nevkládejte přímo do textového pole, ale vložte ho pomocí volby Upravit HTML zdroj (Source code), kterou naleznete v editoru.

Samozřejmě když Vám nebude vyhovovat původní vygenerovaný kód, v nastavení na stránkách TOPlist si můžete vygenerovat jiný.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz