Právě je 21 říj 2018 21:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2018 18:48 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,
vkládala jsem počitadlo a někde jsem udělala chybku - nemohu se dostat do administrace .
Error log Křičí :
PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty: Unable to load template file './global.tpl' in 'footer.tpl' <--
................ thrown in /data/www/moje stranky/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 129

Děkuji za pomoc vyřešení problému


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2018 16:26 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,
dovoluji si přidat řádek 129 throw new SmartyException("Unable to load template {$_template->source->type} '{$_template->source->name}'{$parent_resource}");



Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2018 09:30 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6813
Dobrý den,

podle chybového hlášení nemůže aplikace načíst soubor šablony global.tpl. Jelikož na webu používáte výchozí šablonu default-bootstrap, tak by se mělo jednat o soubor /themes/default-bootstrap/global.tpl. Takže ověřte dostupnost souboru na FTP serveru webu a případně si ho obnovte ze zálohovacího serveru.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2018 13:12 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Dobrý den,

Bohužel to nepomohlo. Nic se nikde nezměnilo. HTTP ERROR 500
Děkuji za další radu poradu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2018 13:58 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6813
Dobrý den,

Vám ale vlastně nejde administrace, takže problém nebude souviset se šablonou frontendu default-boostrap, ale se šablonou administrace. A jelikož šablona administrace neobsahuje soubor global.tpl, tak se nejspíš tento soubor chybně načítáte v souboru footer.tpl šablony administrace. Problém tedy souvisí se souborem /nazev-vasi-admin-slozky/themes/default/template/footer.tpl, takže ho zkuste obnovit ze zálohy.

Pravděpodobně jste se pokoušela přidat kód počítadla manuálně, ale místo do šablony frontendu /themes/default-bootstrap/footer.tpl jste ho vložila do šablony administrace /nazev-vasi-admin-slozky/themes/default/template/footer.tpl.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Jak vložit počítadlo přístupů na stránky
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2018 16:05 
C4 zákazník

Registrován:
08 bře 2011 15:19
Příspěvky:
41
Děkuji,
moc jste mi pomohl, velice si vážím Vašeho času.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz