Právě je 10 srp 2022 22:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 21 črc 2022 12:50 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 17:31
Příspěvky:
17
Dobry den,

chcel by som sa opytat - potrebujem umiestnit button (v idealnom pripade taky isty text 5 pismen - farba, velkost pisma, na bielom pozadi ako su napisy Jazyk, Mena, Prihlasit sa, Kosik) - cca 20 (vyska) x cca 80 (sirka) pixelov tak, aby pokial prezeram web stranku na mobile, tak aby bol miestneny napravo vedla loga (40x200 px) a pokial pozeram na PC tak by mohol byt umiestneny idealne uplne hore - nalavo od volby jazyka. Uplne hore napravo budu zapnute moduly Volba jazyka, Mena, Prihlasit sa a Kosik - opticky by sa tam ten 5-pismenkovy napis mal zmestit

Mozete mi prosim poradit

dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 21 črc 2022 16:53 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8244
Dobrý den,

jedná se o složitější zásah do šablony, ve kterém musíte použít HTML, CSS a JavaScript. Takže s takovou úpravou na míru se zkuste obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci věnuje.

Případně pokud by Vám stačilo plovoucí tlačítko v pravé části stránky, tak se podívejte na návod How to add floating fixed advertise button in prestashop?.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 22 črc 2022 11:20 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 17:31
Příspěvky:
17
Dobry den,

dakujem za odpoved. Skusil som to podla toho navodu, zial neprecital som si poriadne poznamky k tomu (a neodskusal som na testovacej subdomene) - vysledok je ten, ze ono mi ten button (resp. default text) umiestnilo do header a neviem to odtial zmazat - aj ked de facto zmazem modul (lebo odinstalovat sa klasicky neda). A tak mam na homepage nalavo hore text "enter code here". Ako by som to mohol zmazat ?

Nasiel som modul https://www.prestashop.com/forums/topic ... sydevscom/ - ten mi pripada vhodny na to, aby som button umiestnil uplne hore - do Header ? Vtedy sa zobrazuje aj v mobile aj na PC.

Este mam otazku (asi na samostane vlakno ?) - kde by som nasiel graficky alebo nejak vizualne naznacene rozmiestnenie jednotlivych casti stranok - lebo zatial to riesim metodou pokusov/omylov - priradim k nejakemu hook a cakam kde sa mi objavi - pripadne neobjavi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 22 črc 2022 11:30 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 17:31
Příspěvky:
17
... este obrazok pre nazornost


Přílohy:
EnterCodeHere.png
EnterCodeHere.png [ 10.5 KiB | Zobrazeno 31 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 22 črc 2022 12:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8244
Dobrý den,

pravděpodobně je úprava uložena v mezipaměti obchodu, takže ji zkuste smazat "KONFIGURACE > Nástroje > Výkon > Vymazat mezipaměť".

Žádné rozvržení stránek/pozic bohužel neexistuje. Nejjednodušší je, když si v sekci "ROZŠÍŘENÍ > Vzhled > Pozice modulů" nahoře vyfiltrujete některý z modulů, který se v dané pozici již nachází, a tím zjistíte název pozice.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 22 črc 2022 12:19 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 17:31
Příspěvky:
17
Dobry den,

tu medzipamat som skusil uz predtym,nepomohlo, neda sa to najst v nejakom subore na FTP a vymazat rucne ten text ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - html button umiestneny vedla loga v responzivnej verzii
PříspěvekNapsal: 22 črc 2022 12:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8244
Dobrý den,

v tom případě jste modul nějak chybě odinstaloval. Takže ho zkuste v sekci "Správce modulu" znovu nainstalovat, pak u něj zvolte možnost Odinstalovat, při které se Vám nabídne i zaškrtávací pole s možností úplného smazání modulu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz