Právě je 06 kvě 2021 21:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 09:08 

Registrován:
11 dub 2011 09:03
Příspěvky:
10
Dobrý den, mám problém s hromadným importem obrázku přes CSV import. Vše se mi naimportuje ale obrázky ne. Mám je nakopírované ve složce foto a v CSV importu URL obrázků (a,b,c...) mám zadanou cestu např. htpp://www.marcipan-vyskov.cz/foto/zajicek_ousko.jpg ale po skončení importu mi to hlásí v varováních: Chyba při kopírování obrázku:www.marcipan-vyskov.cz/foto/zajicek_ousko.jpg Neporadíte? Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 11 dub 2011 09:15 

Registrován:
11 dub 2011 09:03
Příspěvky:
10
Tak už mi to funguje, byla to moje blbost. :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 08 črc 2011 15:54 

Registrován:
30 čer 2011 18:55
Příspěvky:
4
Jaká to byla chyba? Právě řeším stejný problém.

_________________
http://www.nabytek-sen.cz
http://www.nabyteksenov.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 11 črc 2011 15:46 

Registrován:
11 črc 2011 15:43
Příspěvky:
140
řekl bych, že chyba když koukám na url mohla být, že měl napsáno htpp a má být http.

další chyba se kterou jsem se setkal bylo, že jména obrázků byli s mezerami.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 06 úno 2013 11:52 

Registrován:
07 úno 2012 10:49
Příspěvky:
31
Mám stejný problém. Vše se naimportuje kromě obrázků. Varování: "chyba při kopírování obrázků". Cestu k obrázku mám ve tvaru http://www.domena.cz/foto/15-54.jpg. Zkoušel jsem zadat i bez domény ale se stejným výsledkem. Když dám url do prohlížeče tak se mi obrázek zobrazí. Nevíte někdo kde je chyba? Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 06 úno 2013 12:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Pokud se jedná o poslední verzi 1.5.3.1, tak v diskuzním tématu PrestaShop - Přidání obrázků hromadně pro celou kategorii naleznete úpravu pro import obrázků.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 06 úno 2013 12:53 

Registrován:
07 úno 2012 10:49
Příspěvky:
31
Export i import je verze 1.4.4.1.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 06 úno 2013 13:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

bohužel se jedná o starou verzi aplikace PrestaShop. Pokud máte stránky umístěné na Webhostingu C4, tak mi na email forum@c4.cz pošlete adresu stránek a přihlašovací údaje do administrace. Otestuji problém přímo na Vaší instalaci. Další možností je aktualizace na novější verzi aplikace PrestaShop, protože se klidně může jednat o problém této staré verze.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 20 bře 2014 20:17 

Registrován:
20 bře 2014 11:35
Příspěvky:
38
Dobrý den, mám stejný problém. Vše se naimportuje kromě obrázků. Varování: "chyba při kopírování obrázků".
Cestu k obrázku mám ve tvaru http://www.domena.cz/obr/1.jpg.
Zkoušel jsem snad už vše, opravdu již nevím co dělám špatně. Když dám url do prohlížeče tak se mi obrázek zobrazí. Prosím poraďte. Díky.

Přikládám i csv soubor, který používám pro import.


Přílohy:
export.zbozi.prac1.csv [411 bajtů]
246 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadný import obrázků CSV
PříspěvekNapsal: 20 bře 2014 21:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

jakou verzi aplikace PrestaShop používáte? Vámi přiložený CSV soubor jsem stáhl, změnil jsem URL adresy k obrázkům na testovací obchod a import vyzkoušel. Vše se naimportovalo bez problému. Zkontrolujte si, jestli v adresáři obr máte nahrané obrázky. Uvedenou URL adresu obrázku, která je v CSV souboru jsem vyzkoušel zadat do prohlížeče, ale obrázek se nezobrazil.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz