Právě je 16 led 2021 11:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Hromadná změna počtu kusů u výrobků
PříspěvekNapsal: 25 zář 2016 07:59 

Registrován:
14 zář 2016 13:05
Příspěvky:
2
Potřeboval bych hromadně změnit počet kusů na skladě u výrobků. Existuje na to nějaký hromadný nástroj? Nedovedu si představit že bych každý rozklikával.

díky :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Hromadná změna počtu kusů u výrobků
PříspěvekNapsal: 06 říj 2016 02:12 

Registrován:
06 říj 2016 01:52
Příspěvky:
76
Zdravím,

mát asi 2 možnosti.
1) Pokud chcete všude nastavit stejný sklad, tak v databázi tato query přepíše všude sklady na hodnotu 1000.
UPDATE ps_stock_available SET quantity = 1000;

2) Pokud chcete pokaždé jiný sklad (u každého produktu jiný - což dává logiku), tak můžete využít nějaký modul. Je jich více, ja mohu s klidným svědomím doporučit ty své. (určitě ale najdete i jiné moduly od jiných tvůrců)
Základní editace skladů:
https://psmoduly.cz/hromadna-editace-sk ... -6-1-5.htm
Případně vylepšená možnost editace více věcí zároveň:
https://psmoduly.cz/vylepsena-hromadna- ... -6-1-5.htm


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz