Právě je 14 kvě 2021 21:43

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 24 bře 2016 16:19 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
90
Zdravím,

chci dát blok filtrování(layered navigation) nad product-list .

Postupoval jsem dle návodu zde http://nemops.com/prestashop-layered-na ... qus_thread
bohužel, jakmile vložím kód
Kód:
public function install()
{
    if(parent::install() && $this->registerHook('categoryTop'))
        return true;
    else return false;
}


tak mi e-shop přestane jít a vyhodí error 500.
Nemáte někdo s tím zkušenosti, tipy či jiný postupy?

Děkuji za rychlou odpověď,
veRtiGo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 29 bře 2016 12:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

testoval jsem úpravu a bez problému funguje. Takže pokud se budete držet návodu, musí Vám úprava fungovat. Případně zde uveďte Váš detailní postup, ať mohu jeho správnost ověřit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 11:20 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
90
Ten kód:

Kód:
public function install()
{
    if(parent::install() && $this->registerHook('categoryTop'))
        return true;
    else return false;
}


Přidávám do nově vytvořeného blocklayered.php v override/modules, že? A tam mi to začně házet chybu..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 11:28 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

a jak kód do souboru blocklayered.php vkládáte? Vložte sem celý obsah souboru po úpravě.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 11:47 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
90
Tak, už to chybu 500 nehází, dal jsem kód špatných závorek, nyní vypadá takto

Kód:
<?php
if (!defined('_CAN_LOAD_FILES_'))
    exit;               
class BlockLayeredOverride extends BlockLayered
{
      public function install()
{
    if(parent::install() && $this->registerHook('categoryTop'))
        return true;
    else return false;
}
public function hookCategoryTop($params)
{
    return $this->hookLeftColumn($params);
}
}

?>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 11:48 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
90
Tak to nehází chybu 500, ale stejně se nezobrazuje, už tak nějak nevim kde dělám chybu :/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 12:04 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

ale když na Vašich stránkách přejdu do nějaké kategorie, tak v ní vidím filtr produktů nad výpisem produktů. Vy ho tam nevidíte?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 13:01 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
90
Už ano, ale stále mi to ukazuje blok vlevo(zkusím ho vypnout), jen přijít na způsob jak to "zkrátit"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 14:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

pro odstranění modulu z levého sloupce stačí přejít do sekce "Moduly a Služby > Pozice modulů" a odebrat modul z pozice displayLeftColumn.

Vzhled filtrování si pak upravte podle potřeby pomocí CSS stylů.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Filtrování nad product listem
PříspěvekNapsal: 31 bře 2016 15:02 
C4 zákazník

Registrován:
13 led 2015 21:25
Příspěvky:
90
Skvělé, moc děkuji za pomoc, jen potřebuji trošku pomoc snad s poslední věcí, když dám filtr (př. ) výrobců na rozbalovací seznam, tak na to kliknu, seznam zůstane rozbalený asi tak 1s a zase se sbalí zpátky...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz