Právě je 16 led 2021 21:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Dva obchody se stejnou šablonou
PříspěvekNapsal: 25 črc 2015 11:33 

Registrován:
20 čer 2014 15:29
Příspěvky:
6
Ahoj, snad někdo poradí. Na internetu se mi to nepodařilo najít.

Obchod1 mi teď běží na free šabloně z internetu, kterou jsem dost překopal a upravil podle svých představ. Teď bych rád založil další obchod2 s jinou tématikou, nicméně chci použít stejnou šablonu. Pokud bych nainstaloval free šablonu klasicky, musel bych ji znova celou předělávat a to bych nerad, protože nad tím nechci strávit mládí.

Existuje nějaký způsob, jak vytáhnout šablonu, která už někde funguje?

Úplně nejlepší řešení by bylo, kdyby šlo překopírovat všechny soubory z obchodu1 do nového obchodu2 a jen by stačilo změnit databázi, ale netuším které konkrétní soubory musím ponechat.

Poradí někdo?

Děkuju


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dva obchody se stejnou šablonou
PříspěvekNapsal: 25 črc 2015 11:33 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 11:44
Příspěvky:
137
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dva obchody se stejnou šablonou
PříspěvekNapsal: 02 srp 2015 16:43 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 12:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud si přejete kompletní obchod přesunout na jiný název domény, tak Vám doporučuji postupovat podle návodu PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény, kde naleznete přesný postup s jednotlivými kroky. Pokud by Vám tento postup nevyhovoval, tak vyzkoušejte pomocí FTP klienta požadovanou šablonu překopírovat do nové instalace aplikace PrestaShop. Veškeré šablony se nacházejí na FTP serveru v adresáři themes, takže si požadovanou šablonu (např. themes/moje-sablona/) zkopírujte do Vašeho počítače a následně ji překopírujte na FTP server do adresáře themes nové instalace aplikace PrestaShop, poté ji v administraci aplikace vyzkoušejte v sekci Konfigurace > Šablony nastavit jako výchozí.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz