Právě je 23 dub 2019 20:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 08:29 

Registrován:
30 kvě 2017 20:57
Příspěvky:
9
Zdravím všechny...

Mám založené tři dopravce a jedno osobní doručení.. Když u posledního dopravce /dobírkový balík/ chci provést editaci ceny, tak se mi porad zobrazuje varovné hlášení, že hodnoty se překrývají. Zkouším měnit co se dá, /doba prepravy či rychlostní stupeň/ ale pořád to stejné.. Viz obrázky v příloze..

Netušíte prosím někdo, kde by mohla býti chyba?

Verze Prestashop 1.6.1.14

Díky moc a hezký den přeji...

Standa


Přílohy:
Chyba dopravce.jpg
Chyba dopravce.jpg [ 70.67 KiB | Zobrazeno 790 krát ]
Dopravci.jpg
Dopravci.jpg [ 63.56 KiB | Zobrazeno 790 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 08:29 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
229
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 08:32 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
615
Důležité budou asi ty rozsahy cen na záložce 2.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 09:44 

Registrován:
30 kvě 2017 20:57
Příspěvky:
9
To je možný, ale mne to vůbec nepustí editovat dále. Pořád se tam objevuje to varovné hlášení.. Takže mne napadá, smazat toho dopravce a zalozit ho znovu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 10:09 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
615
To je taky řešení. Kdyby to nepomohlo (třeba nepůjde smazat), tak by se to určitě dalo vyřešit přímo v databázi.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 11:29 

Registrován:
30 kvě 2017 20:57
Příspěvky:
9
Tak ve finále jsem musel smazat tohoto dopravce a založit znovu a pak to lze editovat, ale po té jsem zjistil jeden asi logický postřeh.. Tohoto dopravce budu muset opětovně přidat do veškerého zboží. Z toho pramení můj dotaz, zda lze nejakou fintou noveho dopravce pridat do vsech produktů najednou, či to musím opravdu dělat jednotlivě?

Díky moc..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 12:00 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
615
Databázovým dotazem. Jakým přesně, to je práce tak na 10 minut max.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 14 srp 2017 19:59 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
594
Tuk66: Vaša posledná odpoveď mu moc nepomôže. Rovno mu napíšte že mu to za pár kaček spravíte... Napísať ten SQL Query by Vám netrvalo ani minútu, s kávou tých 10 to áno...

Je nato aj free modul: http://store.nemops.com/free-modules/43 ... ZHkqJd3yUm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 15 srp 2017 14:42 

Registrován:
30 kvě 2017 20:57
Příspěvky:
9
Jujky, tomu říkam rada k nezaplacení, jdu zkusit tento free modul a dám vedet jak to dopadlo....

Díky moc...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Dopravci - Rozsahy se překrývají
PříspěvekNapsal: 12 dub 2019 13:42 
C4 zákazník

Registrován:
08 led 2016 17:01
Příspěvky:
17
Mám problém se stejnou hláškou, ale jaksi při zakládání nového dopravce. Nejde přidat. :/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz