Právě je 14 kvě 2021 20:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chybne zobrazovanie písmenka ť
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2016 22:45 

Registrován:
19 říj 2012 15:09
Příspěvky:
10
Pomaham s ozivenym eshopu a neviem si pomoct, tak prosim o radu, napriek tomu, ze sa to netyka webhostingu c4.Neviete mi prosim pomocť, co kde mam upraviť, aby mi spravne zobrazovalo pismenko " ť "? Nezobrazuje to ani hore v slovicku hľadať ani nikde ci uz v clankoch alebo popise produktov. domena kde to bezi je nove.elektro-sat.sk, je to docasny web


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - chybne zobrazovanie písmenka ť
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2016 22:45 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
135
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chybne zobrazovanie písmenka ť
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2016 23:12 

Registrován:
28 lis 2014 13:21
Příspěvky:
9
že by to bylo použitým fontem https://www.google.com/fonts/specimen/Poppins


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chybne zobrazovanie písmenka ť
PříspěvekNapsal: 20 kvě 2016 23:15 

Registrován:
19 říj 2012 15:09
Příspěvky:
10
a co mam kde upravit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chybne zobrazovanie písmenka ť
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2016 11:02 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Nevidím problém. Asi už to funguje. (Firefox, Chrome na Windows)

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chybne zobrazovanie písmenka ť
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2016 15:39 

Registrován:
19 říj 2012 15:09
Příspěvky:
10
Dik za pomoc vsetkym, problem uz nie je, ale pre ostatnych to bolo presne tym, co pisal koudelka a font sa editoval priamov v sablone v css v global.css.

Uz to mam vyriesene, mozete zmazat


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz