Právě je 12 kvě 2021 11:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chybné zobrazení blocksearch
PříspěvekNapsal: 13 lis 2013 21:16 
C4 zákazník

Registrován:
12 říj 2011 20:09
Příspěvky:
175
Dobrý den, mám PS 1.5.6.0 a šablonu default, už přes týden bojuji s blocksearch, políčko se mi začalo nesmyslně objevovat pouze jako malé políčko nad kategoriemi, chtěla bych ho mít vycentrované nahoře, tak jak je to originál. Pokud přepnu vynucená kompilace a cache na ne a načtu shop, je to v pořádku, když vše vrátím je to zase špatně. Vymazání cache nepomůže, můžete mi poradit, pokud do políčka vložím hledaný výraz a odentruji, přeskočí mi políčko normálně nahoru, někdy tam vydrží i 1-2 dny, ale poté se zase z ničeho nic přesune dolů, přikládám scren ...nevím jestli není něco špatně v souboru blocksearch.css, takže ho kopíruji k náhledu děkuji

/* block top search */
#search_block_top {
position:absolute;
right: 26%;
top: 34px;
}
#search_block_top p {padding:0;}
#search_block_top #search_query_top {
padding:0 5px;
height:23px;
width:300px;/* 310 */
border:1px solid #666;
border-right: 0 !important;
color:#666;
background:url(img/bg_search_input.png) repeat-x 0 0 #fff;
float: left;
}

#search_block_top .button {
border:none;
border-radius:0;
color:#fff;
text-transform:uppercase;
background:url(img/bg_search_submit.png) repeat-x 0 0 #101010;
float: left;
height: 25px;
}

form#searchbox{padding-top:5px}
form#searchbox label{color:#333;margin-bottom:1px}
form#searchbox input#search_query_block{
border: 1px solid #CCCCCC;
-webkit-border-radius:3px !important;
-moz-border-radius:3px !important;
border-radius:3px !important;
height: 18px;
margin-top:10px;
}
form#searchbox input#search_button{padding: 1px 4px;}



Přílohy:
Hledej.jpg
Hledej.jpg [ 77.67 KiB | Zobrazeno 686 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chybné zobrazení blocksearch
PříspěvekNapsal: 21 lis 2013 18:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

s takovým problémem jsem se zatím nesetkal. CSS kód v souboru blocksearch.css vypadá v pořádku. Vyzkoušela jste modul blocksearch odinstalovat a znovu nainstalovat?
Pokud používáte starší verzi aplikace, tak Vám doporučuji provést aktualizaci na nejnovější verzi 1.5.6.1.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz