Právě je 01 říj 2022 00:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chyba u emailů order_conf v textu variant
PříspěvekNapsal: 20 zář 2022 15:19 
C4 zákazník

Registrován:
05 zář 2022 12:52
Příspěvky:
12
Dobrý den, u potvrzovacího emailu (order_conf) s výpisem produktu. Mi to v kolonce název připisuje k názvu html kód viz screen v příloze. Děje se to pouze u produktů kde si zákazník volí metráž.
Nevíte kde by mohla být chyba?

Předem díky za pomoc


Přílohy:
Snímek obrazovky 2022-09-20 v 15.18.20.png
Snímek obrazovky 2022-09-20 v 15.18.20.png [ 30.15 KiB | Zobrazeno 35 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba u emailů order_conf v textu variant
PříspěvekNapsal: 22 zář 2022 11:31 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8260
Dobrý den,

výpis produktů v e-mailu se generuje v šabloně order_conf_product_list.tpl. Pokud jste ji nějak neupravoval, tak problém bude jinde. Na stránce produktu je vidět, že metráž se zadává manuálně do kolonky, což standardně aplikace neumí. Takže nejspíš na to používáte nějaké rozšíření a problém bude souviset právě s ním.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba u emailů order_conf v textu variant
PříspěvekNapsal: 22 zář 2022 15:07 
C4 zákazník

Registrován:
05 zář 2022 12:52
Příspěvky:
12
Děkuji za pomoc,
jste schopen mě nějak více nasměrovat. Jako rozšiřují modul používám: Product Price by Size od autora Musaffar Patel. Popřípadě kde v jeho souborech najdu kód zodpovídající za informace doplňující se do emailu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba u emailů order_conf v textu variant
PříspěvekNapsal: 22 zář 2022 15:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8260
Dobrý den,

bohužel se jedná o placený modul, který není volně dostupný, takže se s chybou budete muset obrátit na autora modulu. Problém nejspíš bude někde ve zdrojovém kódu modulu. Ale můžete se zkusit podívat do překladů modulu (tlačítko Přeložit v konfiguraci modulu), jestli se tam nenachází podobný text.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz