Právě je 18 led 2021 17:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chyba kombinací při kliknutí na Číst komentáře
PříspěvekNapsal: 03 lis 2016 19:49 
C4 zákazník

Registrován:
22 čer 2016 19:26
Příspěvky:
48
Prestashop 1.6.1.6

Pro možnost vkládání komentářů uživatelů k produktům, používám modul Komentář produtku v3.5.2.
Zjistil jsem, že na kartě produktu, pokud je k produktu napsaný komentář, po kliknutí na odkaz: "Číst názory" / jako nepřihlášený uživatel / u přihlášeného se to neděje, dojde k tomu, že se pod titulkem produktu objeví chybová hláška: "This combination does not exist for this product. Please select another combination." Chybová hláška je nepříjemná ale podstatné je, že pokud se objeví, není možno produkt vložit do košíku :-(

Názorů bych se nerad vzdal.
Děkuji za každou radu.

-----------
PS. Po předchozích zkušenostech se raději předem omluvím. Pokud se tu toto téma již řešilo, omlouvám se za založení nového vlákna, ale nic relevantního jsem nenašel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba kombinací při kliknutí na Číst komentáře
PříspěvekNapsal: 07 lis 2016 11:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7819
Dobrý den,

problém může souviset s nestandardní šablonou, případně Vaší starší verzí aplikace. Takže nejdříve vyzkoušejte, jestli se stejná chyba zobrazuje i ve výchozí šabloně default-bootstrap.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba kombinací při kliknutí na Číst komentáře
PříspěvekNapsal: 10 lis 2017 15:16 
C4 zákazník

Registrován:
29 lis 2012 16:52
Příspěvky:
12
Dobrý den,

narazil jsem na tento příspěvek, když jsem řešil to samé. Stačí malá úprava kódu a funguje správně.

https://github.com/PrestaShop/PrestaSho ... 5280/files

F.C.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba kombinací při kliknutí na Číst komentáře
PříspěvekNapsal: 13 lis 2017 16:34 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7819
Dobrý den,

a také používáte starší verzi aplikace PrestaShop, nebo se Vám stejná chyba projevila i na nejnovější verzi 1.6.1.17?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz