Právě je 02 črc 2022 17:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 01:23 

Registrován:
13 lis 2012 12:26
Příspěvky:
3
Dobrý den,
po naplnění e-shopu, a použití Modulu od Prastahost.eu "Zboží.cz" pro export XML feedu se zobrazí: Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek
Adresa: http://www.koeko.cz/xml/zbozi_seznam.xml
Řádek 4891, sloupec 1:

nevíte čím by to mohlo být? oprávnění souborů jsou všechna nastavena na 777... :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 16 lis 2012 11:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8226
Dobrý den,

díval jsem se na stránku s XML feedem a žádná chyba se nezobrazuje. Již jste problém vyřešil?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 12:43 

Registrován:
21 čer 2013 21:34
Příspěvky:
27
Dobrý den,

úplně ten samý problém. Při nainstalování modulu byl feed v pořádku (cca před měsícem). Teď jej potřebuji přidat na Zboží.cz a Firefox hlásí tuto chybu:

Chyba parsování XML: Nenalezen žádný prvek
Adresa: http://allpet.eu/xml/zbozi_seznam.xml
Řádek 21753, sloupec 1:

Opera:
Chyba: unexpected end-of-file

Specifikace:
http://www.w3.org/TR/REC-xml/

16040: <PRICE_VAT>67</PRICE_VAT>
16041: <DELIVERY_DATE>1</DELIVERY_DATE>
16042: </SHOPITEM>

Pozn. V IE 8 se otevře normálně.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 12:58 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8226
Dobrý den,

feed na uvedené adrese je špatný, protože není správně ukončen. Vyzkoušejte feed znovu přegenerovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 13:15 

Registrován:
21 čer 2013 21:34
Příspěvky:
27
Radek Plašil píše:
Dobrý den,

feed na uvedené adrese je špatný, protože není správně ukončen. Vyzkoušejte feed znovu přegenerovat.


Dobrý den,

děkuji za rychlou odpověď. Ručně to nyní nelze, takže budu muset počkat do zítřejšího rána kdy se začne generovat automaticky.

Ještě jednou děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 14:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8226
Dobrý den,

generování feedu můžete spustit i manuálně. V nastavení modulu je hned na začátku textu odkaz pro generování feedu, který máte nastavený v cronu. Takže když na tento odkaz kliknete, spustí se generování.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 14:23 

Registrován:
21 čer 2013 21:34
Příspěvky:
27
Dobrý den,

pokud je generování feedu spuštěno manuálně, nedokončí se, nemá dost času. A i ten nedokončený feed končí chybou. Tak nevím.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 17:18 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8226
Dobrý den,

v tom případě budete muset opravdu počkat na přegenerování feedu pomocí cronu. Pokud by se chyba s nedokončeným souborem opakovala, tak se s problémem obraťte přímo na podpora@c4.cz.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 17 zář 2013 17:25 

Registrován:
21 čer 2013 21:34
Příspěvky:
27
Dobrý den,

přegenerování feedu pomocí cronu proběhlo celé. Jenomže, je tam ta chyba. Každopádně dám zítra vědět. Díky moc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba exportu XML feedu pro zboží
PříspěvekNapsal: 18 zář 2013 12:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8226
Dobrý den,

díval jsem se na na Váš xml soubor a stále je chybný. Takže generování opět neproběhlo úspěšně. Ale ve Vašem obchodě máte něco přes 2000 produktů, takže generování by mělo být bez problému funkční i při manuálním spuštění. Chyba tedy nebude na straně serveru, ale někde ve skriptu (příp. v obsahu).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz