Právě je 09 pro 2022 10:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 08 lis 2022 20:38 

Registrován:
29 říj 2014 09:03
Příspěvky:
23
Dobrý den,

jdu k Vám pro radu s prestou 1.7.8. Při zvolení kategorie vyjede v levé části možnost filtrování.
Z nějakého důvodu je u dostupnosti uvedeno "available", místo dostupné.
Bohužel jsem nebyl schopen nikde najít překlad daného pole.
Předem děkuji za pomoc všech.


Přílohy:
filtr.jpg
filtr.jpg [ 53.85 KiB | Zobrazeno 94 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 10:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

tento výraz naleznete v překladech modulu "Fasetová navigace". Takže standardně v sekci "Rozšíření > Mezinárodní > Překlady > Upravit překlady" stačí zvolit "Překlady nainstalovaných modulů", dále název modulu a jazyk. A pak na stránce s překlady buď použijte vyhledávání, nebo si zobrazte podsekci Shop.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 11:59 

Registrován:
29 říj 2014 09:03
Příspěvky:
23
Dobrý den,

v překladu jsem našel přeložené pole jako "Dostupnost", ale na webu je text neustále jako "Available".


Přílohy:
filtr_2.jpg
filtr_2.jpg [ 40.97 KiB | Zobrazeno 83 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 12:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

musíte doplnit překlad u slova Available a ne u Availability.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 12:14 

Registrován:
29 říj 2014 09:03
Příspěvky:
23
bohužel jsem v tomto modulu možnost Available nenašel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 12:39 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

oba výrazy se nacházejí ve stejné podsekci Shop, slovo Available by mělo být třetí odspodu a následují slova Relevance a Best sellers. Pokud v překladech slovo nenaleznete, tak se zkuste podívat v sekci "Rozšíření > Moduly > Správce modulu", jestli není dostupná aktualizace modulu "Fasetová navigace". Také můžete zkusit modul odinstalovat a znovu nainstalovat, příp. zresetovat pomocí volby "Obnovit původní".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 13:42 

Registrován:
29 říj 2014 09:03
Příspěvky:
23
tak toto pole tady nemám :-(


Přílohy:
filtr_3.jpg
filtr_3.jpg [ 57.2 KiB | Zobrazeno 73 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 16:42 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

a zkoušel jste tu aktualizaci modulu, příp. reinstalaci? Poslední verze je 3.8.0.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 09 lis 2022 19:33 

Registrován:
29 říj 2014 09:03
Příspěvky:
23
Modul byl ve verzi 3.8. Modul jsem se pokusil restartovat do základní verze, ale beze změny.
Modul jsem odinstaloval, ale nyní nevím kde najít aktuální verzi.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 10 lis 2022 09:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

pokud modul nevidíte v sekci "Rozšíření > Moduly > Správce modulu", tak ho nainstalujte přes sekci "Rozšíření > Moduly > Katalog modulů", ve které ho naleznete pod názvem "Fasetová navigace" nebo "Faceted search".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz