Právě je 09 pro 2022 09:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 10 lis 2022 13:30 

Registrován:
29 říj 2014 09:03
Příspěvky:
23
Modul jsem odinstaloval a znovu nainstaloval (vyčistil mezipaměť), nainstaloval znovu, ale bohužel se zde kolonka Available - dostupnost neobjevuje.
Nevíte kde by tedy mohla být chyba?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Překlad Available ve filtru zboží
PříspěvekNapsal: 11 lis 2022 13:37 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

vypadá to na stejnou chybu, která nastane po aktualizaci modulu na novější verzi. Takže si stáhněte přiložení balíček a rozbalte. Oba xlf soubory zkopírujte pomocí FTP klienta na web do složky /app/Resources/translations/default/ (resp. nahraďte původní soubory). Pak by se Vám mělo v administraci v překladech modulu zobrazit pole Available.


Přílohy:
preklad_fasetova_navigace.zip [6.08 KiB]
5 krát

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz