Právě je 18 kvě 2021 01:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 19 čer 2017 11:47 

Registrován:
24 srp 2016 13:14
Příspěvky:
18
Dobrý den,
zákazník si reálně objednal zboží za 5.500 vč. dopravy, ale na objednávce je další zboží za 7.000 Kč. Součet je přitom jen za skutečně objednané zboží - tedy 5.500 Kč. Jak se toto mohlo stát? Zákazník si objednával 16. 6. ve verzi PS 1.7.1.1. Následující den, 17. 6. jsem dělal upgrade na 1.7.1.2.

Radek Tůma


Přílohy:
objednavka.png
objednavka.png [ 35.22 KiB | Zobrazeno 941 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 19 čer 2017 11:47 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
135
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 19 čer 2017 19:19 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Nerobili ste nejaké testovacie objednávky, ktoré ste potom nejak mazali v DB? Mne sa stalo niečo podobné a bol nejaký zmätok v DB s ID objednávkami, kde zostali produkty zo starej objednávky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 20 čer 2017 07:03 

Registrován:
24 srp 2016 13:14
Příspěvky:
18
Ano, to je ono, nějaké testovací objednávky jsem při nasazení e-shopu dělal a pak je mazal. Stejně tak jsem mazal i demo objednávky, které se vytvořily v rámci instalace. Ale co s tím? Je z toho důvodu nějaká nekonzistence v databázi, jak to opravit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 21 čer 2017 06:49 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Smazal, ale ne ve všech potřebných tabulkách. Objednávky a faktury mají vazby ve více tabulkách order* a cart*.

Ideální je k tomu použít modul PrestaShop Cleaner.
prestashop-1-6-1-9-zmizel-modul-ps-cleaner-t7525.html

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 21 čer 2017 07:18 

Registrován:
24 srp 2016 13:14
Příspěvky:
18
Bude ale dobře fungovat na verzi 1.7.1.2?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 21 čer 2017 07:24 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
649
Poslední verze modulu je 2.0.0 a funguje ve verzi 1.7.1.0 a novější.

https://github.com/PrestaShop/pscleaner/

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 21 čer 2017 07:34 

Registrován:
24 srp 2016 13:14
Příspěvky:
18
Děkuji za pomoc, večer udělám preventivní zálohu databáze a pustím ten modul.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 24 čer 2017 08:42 

Registrován:
24 srp 2016 13:14
Příspěvky:
18
Dostal jsem se k tomu až dnes. PrestaShop Cleaner nemohu použít, protože vedle objednávek (a zřejmě také navazujících záznamů v tabulkách order* a cart* a možná dalších) by smazal i zaregistrované zákazníky, což samozřejmě nechci.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Objednávka s neobjednaným zbožím
PříspěvekNapsal: 24 čer 2017 15:28 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
604
Skúsil by som zvysit cislenu radu objednavok. Robi to stale alebo to bolo len pri jednej objednavke?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz