Právě je 09 pro 2022 11:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Definovanie zobrazenia poctu urovni podkategorii v hlavnom menu aj s vyuzitim hover funkcie
PříspěvekNapsal: 22 říj 2022 14:33 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 16:31
Příspěvky:
20
Dobry den,

potreboval by som vo verzii Prestashop 1.7 definovat pocet urovni zobrazenia podkategorii (napr.3), na fore som nasiel len riesenie pre verziu 1.6 - prestashop-1-6-skryti-podkategorii-v-hornim-menu-t4930.html, pre 1,7 sa ten subor pravdepodobne vola ps_mainmenu.php, avsak metodou pokusov-omylov sa mi nepodarilo dosiahnut pozadovaneho vysledku - neviem co konkretne mam prepisat ... Je mozne riesenie aj s vyuzitim hover funkcionality ? Napr. standartne by sa mi zobrazovalo horne hlkavne horizontalne menu do urovne 3 podkategorie a ked by som isiel mysou na niektoru polozku na urovni 3. podkategorie, tak by sa rozbalila 4. uroven podkategorie, ak na niektoru polozku z 4. urovne podkategorie - tak hover by sa rozbalila 5 uroven

dakujem za reakciu

J.L.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Definovanie zobrazenia poctu urovni podkategorii v hlavnom menu aj s vyuzitim hover funkcie
PříspěvekNapsal: 25 říj 2022 09:57 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
8294
Dobrý den,

pro nastavení maximální úrovně zobrazených podkategorií najděte v souboru "modules/ps_mainmenu/ps_mainmenu.php" funkci generateCategoriesMenu(), resp. řádky:
Kód:
    protected function generateCategoriesMenu($categories, $is_children = 0)
    {
        $nodes = [];

        foreach ($categories as $key => $category) {

a za ně přidejte na nový řádek:
Kód:
            if($category['level_depth'] > 4) continue;

Upravená část kódu bude vypadat:
Kód:
    protected function generateCategoriesMenu($categories, $is_children = 0)
    {
        $nodes = [];

        foreach ($categories as $key => $category) {
            if($category['level_depth'] > 4) continue;

Číšlo 4 si nahraďte podle požadované maximální úrovně. Aby se úprava projevila, tak nezapomeňte pročistit mezipaměť aplikace "KONFIGURACE > Nástroje > Výkon > Vyčistit mezipaměť". Každopádně provádět změny přímo ve zdrojovém kódu není ideální, protože po aktualizaci modulu na novější verzi je budete muset znovu aplikovat. Proto je lepší pro podobné zásahy používat přepsání/overrides.

Rozbalování podkategorií pomocí hover efektu je již složitější. Takže pokud máte o úpravu zájem, můžete se zkusit obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci věnuje. Nebo jsou k dispozici různé placené moduly pro menu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Definovanie zobrazenia poctu urovni podkategorii v hlavnom menu aj s vyuzitim hover funkcie
PříspěvekNapsal: 28 říj 2022 19:07 
C4 zákazník

Registrován:
31 led 2020 16:31
Příspěvky:
20
dobry den,

super, funguje, dakujem pekne


J.L.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz