Právě je 18 led 2021 18:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 17 zář 2019 09:20 
C4 zákazník

Registrován:
15 zář 2019 15:15
Příspěvky:
12
mám problém s rozklikem jakékoliv položky z menu, když na cokoliv kliknu, vyskočí chybová hláška viz. obrázek (při debugu)

zkoušel jsem googlit, promazat a nainstalovat moduly... nepomohlo
díval jsem se na cesty na které to upozorňuje, ale neporadím si s tím :-(

chyba se stala po obnovy ze zálohy (prvních pár minut nebyla a tak po půl hodině to začalo dělat)


Přílohy:
chyba.png
chyba.png [ 31.29 KiB | Zobrazeno 730 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 17 zář 2019 09:22 
C4 zákazník

Registrován:
15 zář 2019 15:15
Příspěvky:
12
Kdyby jste někdo měli radu, byl bych rád :-(
zkoušel jsem i promazat cashe (bez úspěchu)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 17 zář 2019 10:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7819
Dobrý den,

umístění souboru /themes/classic/category.tpl je nestandardní, takže ho zkuste smazat, ale pro jistotu si ho zazálohujte. Následně promažte cache aplikace ("Nástroje > Výkon > Vyčistit mezipaměť") a otestujte funkčnost stránek.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 17 zář 2019 10:32 
C4 zákazník

Registrován:
15 zář 2019 15:15
Příspěvky:
12
Bohužel problém přetrvává ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 17 zář 2019 10:51 
C4 zákazník

Registrován:
15 zář 2019 15:15
Příspěvky:
12
a navíc mi přestalo jít dokončit objednávky :-(


Přílohy:
chyba.png
chyba.png [ 26.63 KiB | Zobrazeno 713 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 18 zář 2019 08:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7819
Dobrý den,

pokud máte zálohu, která tyto chyby nevykazovala, tak zřejmě došlo k nějaké chybě při obnovení stránek ze zálohy. Takže doporučuji tento proces zopakovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Chyba u kliknutí na libovolný odkaz z menu
PříspěvekNapsal: 19 zář 2019 10:18 
C4 zákazník

Registrován:
15 zář 2019 15:15
Příspěvky:
12
Opraveno vytažením zálohy :-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz