Právě je 18 úno 2020 16:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.7 - Administrace - Překlad názvu sekce X na Produkty
PříspěvekNapsal: 30 led 2020 12:41 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Dobrý den,

nainstaloval jsem si zkusmo prestashop 1.7 na Vašem serveru a mám jeden dotaz proč nefungují (v základní šabloně) překlady? Vždy něco přeložím, v administraci to je správně, ale na e-shopu se to neprojeví ani po vyčištění paměti

Děkuji za odpověď

Vít Martinec


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Administrace - Překlad názvu sekce X na Produkty
PříspěvekNapsal: 30 led 2020 14:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7435
Dobrý den,

testoval jsem překlady na poslední verzi 1.7.6.3 a na žádný problém jsem nenarazil. Dodatečné vyčištění paměti není nutné, protože to provede aplikace automaticky po uložení překladu. Není možné, že překládáte pouze nějaký jiný výraz, který je v šabloně vícekrát? Upřesněte, prosím, o jaký text se jedná (např. přiložte screenshot) a v jaké sekci v překladech ho upravujete. Ať mohu chybu prověřit.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Administrace - Překlad názvu sekce X na Produkty
PříspěvekNapsal: 30 led 2020 15:20 
C4 zákazník

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Dobrý den,

špatně jsem se vyjádřil. V šabloně překlady fungují. Jedná se o překlad administrace. Místo slova produkty se mi zobrazuje x, prošel jsem všechny překlady kde bylo x uvedeno, ale stále je to stejné.

zkoušel jsem i jiná slova v překladech administrace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PPrestaShop 1.7 - Administrace - Překlad názvu sekce X na Produkty
PříspěvekNapsal: 31 led 2020 10:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7435
Dobrý den,

jedná se Vám tedy o překlad menu, ve kterém se místo názvu sekce s produkty zobrazuje pouze písmeno X? Pokud ano, tak překlad provedete v databázi v tabulce ps_tab_lang (příp. vasprefix_tab_lang).

Ale jestli nemůžete přeložit jinou část administrace, tak to prosím upřesněte. Protože ostatní texty by měly jít bez problému přeložit pomocí sekce "Mezinárodní > Překlady > Upravit překlady > Překlady Administrace (Back Office)".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.7 - Administrace - Překlad názvu sekce X na Produkty
PříspěvekNapsal: 13 úno 2020 00:43 
C4 zákazník

Registrován:
13 úno 2020 00:35
Příspěvky:
2
Stalo se mi to samé po upgrade z verze 1.7.6.2 na verzi 1.7.6.3
Zatím jsem to ještě neřešil, protože to na funkčnost nemá vliv. Jak se k tomu dostanu, dám vědět jak to dopadlo.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz